Koji sistem, i gde u BG?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koji sistem, i gde u BG?

Pozdrav svima, pre svega.
    Prelistao sam malo forum, ali ili nema, ili nisam našao pravu informaciju, tj savet, gde otići po svoj plinski sistem Dakle, voleo bih da to bude u BG, vidim da je Dora hvaljen - ali preko reke idem svake 10-te godine u proseku, pa mi je malo mrsko, tj bio sam pre dve godine, pa mi sad nije red. Sad, imam metalnu granu, single point je ubrizgavanje, i ne znam šta još treba da kažem? Hmmm... 1360 kubika valjda. Tako nešto. Taxi driver, prijatelj mi reče neki BRC, opet drugar drugi Lovato ili tako nešto, ovde vidim da je taj LovEco, Lovato isto hvaljen, dakle, čini mi se da je to više manje ista stvar, tj da su oba dobra? Ili grešim? Uh, toliko pitanja, a malo odgovora. U suštini, predlog mi treba: gde, koliko parica, i da li kojim slučajem neko zna za dobar servis koji prima uplate na račun, jer bih platio preko firme, to bi mi puno značilo, mi privatnici imamo puno problema sa dizanjem para sa računa, pa sam smislio da svoju muku prebacim drugom Eto toliko.
    PS. ako je Dora zaista pravi izbor, ne bi bilo loše da mi on kaže koliko bih MORAO da se zadržavam u tom najvećem prečanskom gradu? I da li on prima na račun uplate? Hvala unapred, CU.
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Pozdrav i dobrodosao!
    Ako neces da ides iz Beograda, bicu slobodan da ti preporucim auto centar Rasic na Rospi cuprili. IvanT sa ovog foruma ja tamo glavni pa cete se dogovoriti.
    LovEco je Lovatov sistem Lambda kontrole. Time se iz pomoc lambda sonde precizno i elektronski (automatski) dozira plin i pravi idealna smesa.Nije obavezan uredjaj, ali posto si taksista bilo bi fino da ga ugradis (100tinak evra) jer malo smanjuje potrosnju (ti bi trebao da osetis), poboljsava performanse i donekle stedi motor jer smesu odrzava idealnom (ako idealno postoji )

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

Bolje vas našao!
      Hvala na brzom odgovoru. Baš sam se vratio na forum da dodam da me interesuje šta je Lambda sonda, preduhitrio si me! I nisam se verovatno baš najbolje izrazio, zapravo nisam taxi driver, nego mi je prijatelj koji je taxi driver preporučio taj BRC. Dakle, predlog je da se ugradi i ta sonda? Ok, dakle, do koje cifre stižemo sada? I da li je najbolje da se javim IvanuT pa da mi on to objasni? Voleo bih da čujem još neko mišljenje, jer sam od onih tipova koji kad odu u neki servis, uglavnom budu ubedjeni da su na pravom mestu

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Strpi se malo, pitao si tek pre sat i po. .

Imas na Dorinom sajtu okvirni cenovnik, negde oko 500e. Napisi makar o kom autu se radi, bice lakse i uzivaj na forumu.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Lambda sonda detektuje kolicinu kiseonika u izduvnim gasovima pa prema tome regulise smesu. Tvoj auto verovatno vec ima to, a loveco ce sam oda koristi njen signal. Ako nema, onda treba da se ugradi pa razmisli da li hoces i to... Koje godiste ti je auto i koji je?
          Sto se tice servisa, sacekaj jos necije misljenje...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Urose, ala smo mu ga dali po telepatiji.

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Re: Koji sistem, i gde u BG?

Originally posted by Laky
                Pozdrav svima, pre svega.
                PS. ako je Dora zaista pravi izbor, ne bi bilo loše da mi on kaže koliko bih MORAO da se zadržavam u tom najvećem prečanskom gradu? I da li on prima na račun uplate? Hvala unapred, CU.
                Pozdrav i tebi
                Eto neko i da pročita neštro pre nego postavi pitanje, pohvalno
                Uradi se u jednom danu i normalno da ide preko računa. Ostalo je stvar tvog izbora.

E sad, ko su prečani, ne bih o tome
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Jovan HF
                  CBC Veteran
                  • 13.02.2005
                  • 145
                  • BGD-Karaburma

Dobrodoso!!!

Koji je auto u pitanju i koje je godiste?

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
                  www.lovatogas.co.yu

Comment

• *IvanT*
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2005
                    • 3234
                    • Srbija, Beograd, Kara

U suštini, predlog mi treba: gde, koliko parica, i da li kojim slučajem neko zna za dobar servis koji prima uplate na račun, jer bih platio preko firme, to bi mi puno značilo, mi privatnici imamo puno problema sa dizanjem para sa računa, pa sam smislio da svoju muku prebacim drugom Eto toliko.
                    Dobrodosao!!!

S` obzirom da kazes da se radi o mono(single) point ubrizgavanju, bez obzira na tip automobila stvar ne moze da bude komplikovana. Cena malo varira u zavisnosti od tipa rezervoara i krece se od 470-520 E za LOVECO lambda kontrolni sistem.

LOVECO dolazi u obzir jedino ukoliko auto ima lambda sondu (a trebalo bi da je ima) i ukoliko je ispravna.

O LOVECU si chuo od Urosa a o servisu u BGD-u nemogu nishta da kazem a da ne budem pristrasan.

Pozdrav!
                    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• dintel011
                      CBC Senator XXL
                      • 12.03.2005
                      • 348
                      • Beograd, Vidikovac

Dobro dosao i od mene!
                      Ne znam kako si dosao do foruma, ali znaj da si na pravom mestu sto se tice autogas uredjaja.

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141
                        • Beograd, barajevo-zemun
                        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

dobrodosao. kada si vec eliminisao sve "preko" nema razloga da ne odes do Ivana i popricas o ponudi da prave varijante za tvoj auto.

BRC i Lovato su slicnog kvaliteta, ako su originali ali obrati paznju ko ugradjuje BRC. Vidim da se pominje Jugogas na BRC spisku a to su takve lopurde i neznalice da savetujem obilazenje u sirokom luku.

nije svejedno kome ces pokloniti poverenje, i kako ces uloziti svoje pare.

nemoj gledati prvo cenu, vec sta se nudi za tu cenu.

nije najjeftinije uvek najpovoljnije dugorocno.
                        kod Ivana T imas sigurno original Lovato- briga manje.
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

Uh, pa, hvala drugari na svim ovim odgovorima, keep it coming in! Nisam baš ELIMINISAO sve preko reke, nego, šta ja znam, bio sam u vojvodini 3 puta u životu, ne znam kraj, ne znam ljude, zbog toga. Nemam ništa protiv njih, samo nisam za neke puteve u nepoznato (čitaj: ja sam idealno glupo glasačko telo). A forum sam našao lako... www.google.com ... 'auto gas ugradnja' Ko je Jugogas? Rekli su mi da ima neko preko puta beogradskog sajma negde, ko su ti? I neki na putu ka surčinu, ili tako nešto. Mislim, ne znam tačno, za sada, samo skupljam od vas ljudi koji su kroz sve to prošli informacije, pa ču onda da pozovem nekog ko ima najviše pozitivnih glasova, odvezem kola i valjda je to to. Naravno da je imperativ da to bude dobro uradjeno, mislim, bitna je i cena naravno, ali važnije mi je da ne provedem sledećih par godina u servisu i u psovanju majstora

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Ma dodji kod Urosa na rostilj, naci ce se neko da ti to usput ugradi.

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Originally posted by sri98
                              Ma dodji kod Urosa na rostilj, naci ce se neko da ti to usput ugradi.
                              Sledeći put čete ti i onaj zverko da dobijete pepeo u pivo pa nećete ovde da mi talasate )
                              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X