Pozdrav svima, pre svega.
Prelistao sam malo forum, ali ili nema, ili nisam našao pravu informaciju, tj savet, gde otići po svoj plinski sistem
Dakle, voleo bih da to bude u BG, vidim da je Dora hvaljen - ali preko reke idem svake 10-te godine u proseku, pa mi je malo mrsko, tj bio sam pre dve godine, pa mi sad nije red. Sad, imam metalnu granu, single point je ubrizgavanje, i ne znam šta još treba da kažem? Hmmm... 1360 kubika valjda. Tako nešto. Taxi driver, prijatelj mi reče neki BRC, opet drugar drugi Lovato ili tako nešto, ovde vidim da je taj LovEco, Lovato isto hvaljen, dakle, čini mi se da je to više manje ista stvar, tj da su oba dobra? Ili grešim? Uh, toliko pitanja, a malo odgovora. U suštini, predlog mi treba: gde, koliko parica, i da li kojim slučajem neko zna za dobar servis koji prima uplate na račun, jer bih platio preko firme, to bi mi puno značilo, mi privatnici imamo puno problema sa dizanjem para sa računa, pa sam smislio da svoju muku prebacim drugom
Eto toliko.
PS. ako je Dora zaista pravi izbor, ne bi bilo loše da mi on kaže koliko bih MORAO da se zadržavam u tom najvećem prečanskom gradu? I da li on prima na račun uplate? Hvala unapred, CU.
Prelistao sam malo forum, ali ili nema, ili nisam našao pravu informaciju, tj savet, gde otići po svoj plinski sistem

PS. ako je Dora zaista pravi izbor, ne bi bilo loše da mi on kaže koliko bih MORAO da se zadržavam u tom najvećem prečanskom gradu? I da li on prima na račun uplate? Hvala unapred, CU.
Comment