Dakle, evo da dam izveštaj, kad sam već započeo ovu priču. Na kraju, odlučio sam da ugradim lovato-loveco, i odabrao servis kod IvanaT. Momci su JAKO profesionalni, mislim, nije da se ja razumem preterano, ali oni izgledaju kao da se jako razumeju, i vrlo su ljubazni. Dalje... sve izgleda JAKO pedantno, i što je najbiolje, auto ide super, evo drugi dan već sad, ne znam još oko potrošnje, ali ne primećujem da je izgubio snagu, ili ako jeste, onda zaista minimalno. Uzeo sam neku bocu od 40l koja stoji sa strane u gepeku, pa mi i ne zauzima baš puno mesta, a i deo sedišta i dalje može da se obori. Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan, a ovo sam sve napisao ne zbog vas koji se razumete, nego ... ako naidje neko ko o tome sve nema pojma, kao ja, i ima 'second thoughts' to jest premišlja se ... da ili ne. Sa moje tačke gledišta, za sada...krivo mi je što to nisam ugradio ranije!
Pozdrav Laky ne odgovori na pitanje koje je vozilo u pitanju,
Kolio ti je sada potrosnja,a koliko pre toga,dok si vozio na benzin.
Nesumljam da ti je serviser ugradio nesto lose,koliko sam upoznat,dosta je zastupljen na postu,
pa i meni je dao par odgovora i ja mu se naravno zahvaljujem.
Ako nije tajna koliko te je iznela ugradnja i sta ti je sve ugradjeno,ovo pitam iz radoznalosti a i neki clanovi posta se verovatno interesuju za cenu.
Pozdrav M-power,auto mi ide super za sada trtebalo bi da idem na servis na 1000KM predjenih a to ce biti uskoro.vozi se testira se mora sve testove da prodje i usvim rezimima voznje,inace nisam nista uradio ako nije kako sam ja HTEO.
pa prosto, hteo sam da mi auto ide ili kao sto je isao na benzin ili slicno, (kada budem ugradjivao plin) posto sam to obavio ja sam sada zadovoljan.druge komentare ne zelim da iznosim jedino ako neko insistira na tome da nebude kako ja reklamiram nekoga,kako sam dosadan,itd.
spaki,vazno je da si ti zadovoljan.
a za nas vecinu u Srbiji je 2000 evra mnogo para pa onda sve moras da gledas iz tog ugla.
pitanje je sto nisi uzeo Diesel,kad si vec tolike pare dao za gas,kapiras?
ljudima je to malo cudno.
ovo sam napisao ,da ti nebi mislio da neko ima nesto protiv tebe licno.
nego je ljudima malo cudno to je sve.
otisao sam u OFF TOPIC garantovano
pozdrav spaki
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment