Drugaru laguna 1 troshi dosta vishe ima pomenuti uredjaj da li neko zna ko radi te uredjaje , neki servis gde moze da se nasteluje ili servisira ?
Holandski plin viale problem
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: Holandski plin viale problem
Imam gore pomenuti plinski uredjaj "AG" Holandski , naravno uz njega i kvarKako se manifestuje: Prekidac u autu ne radi, ali se desava da ponekad proradi ukljuci se, prodjem jedno 500m i odjednom nece da povuce i ugasi
Posle ponovnog startovanja i dalje nece da povuce plin, kao vergla i upali ali nece da povuce ni malo
Cuo sam za servis u NS MARKOVIC
Zna li neko po ovakvom radu sta je u kvaru ili da puknem pare i zamenim ceo sistem???
P O M O C !!!!
Comment
-
-
koliko znam , Ranko brc je zastupnik Vialle za Srbiju, pa mozes i tamo probati....http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Sistem LCS, a kako ? glupo otpao saraf koji drzi stampanu plocu i gle cuda crku komp, i onda je krenulo budzenje ali bez programa se ne radi takve stvari i onda su krivi step motorici, pa isparivac ,pa membrana... ali dosta sarkazma uglavnom je komp crkao pare je uzeo naplatio i budzenje i to je kraj.Zakljucak svega je da ne treba odlaziti kod samozvanih majstora jer uvek na kraju ispadne skuplje.bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
-
Originally posted by GavraI u cemu je fora?!? Nisi zadovoljan kako ti je uradio na tvojim kolima i saljes coveka,pa jos kao napisi sta je bilobolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
-
Pa sto odmah nisi napisao da nisi zadovoljan,nego 15 meseci stoji odgovor pozitivan pa onda kao sprzio mi kompNEVEROVATNO mi je da si toliko ljut sto ti je "sprzio" komp pa da stoji tvoja preporuka godinu i po
nevazno upalo mi u oci da su u istoj temi 2 posta kontradiktorna a od istog nick-a. Ko da nisam nista napisao....
Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
Comment