Subaru Impreza 1,5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mare1
    CBC Početnik
    • 23.05.2008
    • 4
    • Novi Sad

Subaru Impreza 1,5

Pozdrav svima,

molim vas za preporuku gasnog sistema,
    u pitanju je Subaru Impreza 1,5/ 79kW 4 cilindra boxer motor, godina proizvodnje 2007.
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Pozz Mare1 i dobrodoshao na Cannonball, na pravom si mestu

Ali pre svega skokni na temu za predstavljanje i napishi dve-tri o sebi, tek reda radi...

Potom prolistaj bazu u Autogas sekciji i upotrebi Search opciju, a za sva konkretnija pitanja dobicesh naknadno odgovore od onih koji su kompetentni u tom domenu.

Uzhivaj u forumu...
    http://www.bmw.tv

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Cudi me kako kad si kupovao nisi znao za opciju da ti odmah ugrade gas i da imas garanciju. Nije valjda da ti nisu rekli da to postoji kao mogucnost?

Comment

• grnca
        CBC Veteran
        • 13.03.2005
        • 139
        • Zrenjanin
        • Vectra1.6&Citroen C2

Ponesen ranijim iskustvom, dignute glave i sirom otvorenih ociju mogu da ti kazem SEKVENT !!!!!

Veruj mi, to je jako lep auto i veoma pristojan motor, nemoj ga upropastiti.
        Trojke su Djuro sta???

Osnovne jedinice diverzantskih grupa!!!

Opel Vectra 1.6 16v + 20% gratis

Comment

• Mare1
          CBC Početnik
          • 23.05.2008
          • 4
          • Novi Sad

Overspeed poslušao sam te...
          e sad ću malo detaljnije da pretražim mada sam tražio ali nisam našao ništa konkretno.
          U stvari našao sam na LANDIREZOVOM sajtu preporuku za boxer motor tzv KIT 60478300P LPG BOXER OMEGAS LR a mene zanima da li je to univerzalno za sve boxer motore snage od75kw do 110kw.
          Da li imate neku informaciju za servis u Sr.Kamenici Autogas Sale, pošto sam do njega došao sasvim slučajno a na internetu nisam našao nikakvu informaciju.
          Pozdrav

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

A da odes ti lepo kod Dore da ti namesti to... kakva crna kamenica...
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

Zato sam ti i posavetovao da prolistash bazu, kako bi iz tudjih iskustava i komentara saznao (izmedju ostalog) da imash ovde na forumu (bar) dvojicu dokazanih majstora LPG-a, a jedan od njih ti je i sugradjanin, tako da...
              http://www.bmw.tv

Comment

• Don063
                CBC Član
                • 23.09.2006
                • 41
                • NS

Mare1, potrazi savet u trecoj kancelariji, pozdrav iz iste!

Comment

• agw
                  CBC Veteran
                  • 20.04.2008
                  • 125
                  • Novi Sad

Originally posted by starac vujadin
                  Cudi me kako kad si kupovao nisi znao za opciju da ti odmah ugrade gas i da imas garanciju. Nije valjda da ti nisu rekli da to postoji kao mogucnost?
                  Ja sam zainteresovan za kupovinu ovog auta i nekoliko puta sam bio u salonu Graditelja u NS. Tamo mi je receno da gas moze da se ugradi, ali da oni ne preuzimaju odgovornost ako se utvrdi da je do greske doslo zbog ugradnje gasa. Nemaju nikoga ko je ovlasten da to uradi. To bi znacilo da uvek moze da te skinu sa garancije sa obrazlozenjem da nesto nije dobro uradjeno.

Comment

Working...
                  X