Tomasseto uredjaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dragan76
    CBC Član
    • 06.09.2005
    • 87
    • Krusevac

Tomasseto uredjaj

cao,
    razmisljam ozbiljno (posle ovog skoka cene goriva) o ugradnji tomasseto sekvencijalnog uredjaja u audi a4 b6, 2.0 (naravno ugradnja se radi ili kod Ivana ili kod Dore). Molim korisnike ovog uredjaja da napisu utiske o njemu ili o nekom drugom sekvencijalnom uredjaju posto vidim da neki korsnici imaju probleme sa lamda sondom, kompjuterom, chek engine lampicom...

hvala
  • DraganD76
    CBC Član
    • 09.03.2007
    • 70
    • Beograd

Ja sam ugradio Tomasseto u moj Polo prosle godine, za sada EXTRA nikakvih problema nisam imao. Ugradio mi moj drugar kod Hipodroma, svaka mu cast. Uradio sam i Atest prosli mesec zbog mora, da ga ne ureknem. Za sad samo sipam i vozim, potrosnja mi je oko 9 l plina

Comment

• Damjan156
      CBC Senator XXL
      • 07.01.2008
      • 568
      • Beograd

Ja imam Tomasetto,ugrađen kod Ivana i preporučujem ti ga,razliku između vožnje na plin ili benzin nećeš osetiti!
      Što se tiče atesta i njega ćeš završiti u roku od 5min čim vide gde si vršio ugradnju.
      Strauli motorsport
      Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Dragane popuni u profilu mesto stanovanja. Što se tiče lampice, kompjutera i ostalog, to se kod sekventa ne dešava ako je sve ispravno. Te probleme imaju vlasnici vozila sa "običnim" plinom.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

Imam Tomasseto vec 60.000km i sve radi super. Menjaj filtere redovno i nema problema.
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

Pošto sam nedavno (pre dva dana) ugradio Tomasseto, da li ima negde na netu gde se o ovom sistemu može pročitati o ovom sekvencu kao što ima o drugim na primer holandskom Vially? Pozdrav!

Comment

Working...
            X