Da li postoji varijanta da se ugradi plin u ovaj motor, stim sto sam nacuo da mora da se ugradi sekvencijalni plin... Interesuje me kolika je cena ovog kompleta i gde biste mi preporucili da ga ugradim? Pretezno me interesuje koliko kosta ugradnja u Brc-u ili Landirenz-u?
Ugradnja plina u Seat Ibizu 1,8 DOHC 16V 98 god?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nazoveš uvoznike za BRC i LandiRenzo i saznaš sve što te interesuje.
Cena za te tipove uređaja je od 850-900-950€, kako gde...
-
-
Ako sam dobro shvatio u pitanju je novo vozilo a onda nema preporuke. Preporuku daje onaj ko prodaje vozilo i daje garanciju na njega. Pitaš tamo i oni ti kažu gde da ugradiš plin a da ne izgubiš garanciju.
Comment
-
-
Ovako...
Svaka nova tema koja bude otvorena sa pitanjem gde da ugradim gas, ide odmah na brisanje. Svako ko je član ovog foruma i namerava da to i ostane, treba da pročita barem teme koje ga trenutno interesuju a već su obrađene na forumu.
Počeli smo da se ponavljamo svakog dana sa istim odgovorima. Postoji tema gde su iznešena iskustva se servisima i serviserima. Postoji milon tema gde se kaže da dobar majstor neće ugrađivati loš uređaj, pa pitanje tipa "...koje marke da bude..." postaje takođe besmisleno.
Ova tema trenutno ide pod ključ, a sledi joj brisanje, jer je totalno nepotrebna i kao takva samo zauzima dragoceni prostor na serveru.
Comment
-
Comment