Mitsubishi Carisma.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • igoork
    CBC Početnik
    • 03.06.2008
    • 1
    • Novi Sad

Mitsubishi Carisma.....

Imam Mitsubishi Carismu 1.6 Comfort 2003 god. i ona mi u gradu trosi oko 11,5l bezolovnog benzina!

Prvo sto me zanima da li je ovo prevelika potrosnja benzina za njega po gradu.

E sad zanima me ako bi ugradio gas,da li je na njemu grana plasticna i da li moze sekvencijalo?
    Koliko bi sudeci po sadasnjoj potrosnji benzina otprilike trosila gasa pod uslovom da idem na sekvencijalni tip ugradjnje.

Hvala u napred
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Meni je Colt 1.3 nekada pio 9-10 litara benzina po gradu. Tako da ovo tvoje deluje malo jace, ali nije nemoguce. Plina dodaj jos litar-dva.

Comment

• bili
      CBC Senator
      • 13.11.2007
      • 208
      • NS

Sekvecijalni obavezno ugradi, čak i ako je metalna grana, mada mislim da je plastična.

Što se potrošnje tiče ja sam sa autom sličnih karakteristika u najcrnjim uslovima (zimus) trošio oko 11,5 l gasa i 1,5 l benzina na 100 km.

Dok sam vozio na benzin jednom sam uspeo u istim tim uslovima da potrošim 12 l benzina, inače mi je potrošnja bila 10-11 l benzina, zavisi gde se krećem u NS.

Sada trenutno (kada je toplo) potrošnja je negde oko 10-11 l gasa i oko 0,5 l benzina, ali sve zavisi gde se krećem po gradu.
      VW über alles.

Comment

Working...
      X