Almera i plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Corsa
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2005
    • 450
    • Beograd

Almera i plin

Zbog sve vecih troskova voznje na benzin, u kuci se ozbiljno razmislja o ugradnji gasnog uredjaja.Pokusao sam da nadjem preko search opcije, ali nisam uspeo, pa je morala nova tema.
    Prilikom posete servisu (da ih ne reklamiram sada), raspitao sam se kako su se pokazala Nissan vozila na plin.Odgovor je bio u fazonu "Lose, puno njih je dolazilo da sredjujemo posle i vadilo plin, jer su imali probleme"Na pitanje, da li su sequent uredjaji u pitanju sam dobio potvrdan odgovor.Da napomenem, u pitanju je Almera N16, 1.5 66kw., 2000.god.
    E sad, da li postoji neka specificnost kod Nissana, ili je to covek lupio glupost, eventualno mozda, posledica lose ugradnje gasnog uredjaja?Znam da ovde ima dobrih majstora, pa da vidim sa vama, posto ste verovatno ugradjivali i na Nissane.

pozdrav
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Majstori ko majstori samo lupetaju
    Istina je da 90% mehaničara nema tri čuke oko plina, samo su nešto u magli videli da to postoji.
    Istian je da od tih 90% pola nema tri čuke sa mehanikom i stvarno nemaju pojma kako motor radi, ovo uopšte ne preterujem.
    Ostaje onih 10 posto od kojih se pola udostojilo da se malo raspita kako to radi i da shati princip cele sprege plina i benzina pa im ej jasno šta valja ili ne valja i mogu lepo da te obaveste. Onih preostalih 5 posto su nezainteresevani da uče ali su pošteni da to i kažu i neutralni su ili te upute kod nekog ko zna.

Daklem da naidješ na nekog od tih 5% je ravno dobitku na Lotou.
    Što sad ovo pišem ovoliko, pa zato što je ovo jubilarno 1263. objašnjenje ovog tipa da li plin šteti autu i ak oto niej obradjeno na ovom forumu ja sam crvenkapa a nisam...

Daklem ukratko, može da se uradi gas, može lepo da radi, može da ide lepo i može da nemaš problema kasnije.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Corsa
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2005
      • 450
      • Beograd

Ok, hvala na pojasnjenju Dora.Pretpostavio sam da je "majstor" lupio, ali reko' da proverim za svaki slucaj da ne postoji neka specificnost koja moze biti problem.Izvinjavam se na ponavljanju, ali me je "majstor" stvarno zbunio, pa sam morao da proverim da ne bude posle neke frke.
      Hvala jos jednom

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

To su ti rekli u LF-u?
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Corsa
          CBC Senator XXL
          • 22.09.2005
          • 450
          • Beograd

Vidi se da si vozio Nissana

Comment

• ale944
            CBC Senator XXL
            • 20.03.2006
            • 1457
            • Beograd

skoro sam ugradio drugaru gas (ubrizgavanje) u almeru 1.4 i odlcno radi....
            http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• dukili
              CBC Veteran
              • 29.08.2005
              • 104
              • pancevo

Originally posted by sri98
              To su ti rekli u LF-u?
              uopste me nebi cudilo da je bio bas u tom servisu, koji su poznati kao veoma strucni i posveceni musterijama....

....al' za malo.
              "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
              da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

• Corsa
                CBC Senator XXL
                • 22.09.2005
                • 450
                • Beograd

Indirektno sam napisao ko je u pitanju...

Comment

Working...
                X