da li ovi delovi mogu da se iskoriste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stilgar
    CBC Član
    • 16.04.2008
    • 28
    • Beograd

da li ovi delovi mogu da se iskoriste

za montazu u Daewoo nubiru 1.6 16v 76Kw

delovi su skinuti sa ibize 1600GPL, na kontrolnoj jedinici pise COD 616264001, brizgaljke su bosove, a na regulatoru pise IG1 PRV. Nemam iskustva sa ugradnjom plina a voleo bih da iskoristim ove delove koje sam dobio ako pasu zbog kubikaze-snage automobila.
    Obracam se Ivanu i Dori ako moze koliko bi me kostala ugradnja kod njih sa onom sto fali boca creva jos nesto sto neznam...
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Fali vrlo bitan deo, a to je kablaža, kojom treba sve to povezati...
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Stilgar
      CBC Član
      • 16.04.2008
      • 28
      • Beograd

Nubira je 2002 godiste. Znam da fali kablaza ali sam se nadao da imate semu za kompjuter. Koja bi cena bila okvirno ili je bolje da dodjem do vas u toku sledece nedelje pa na licu mesta da pogledate?

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Naravno da postoji shema pinova na ECU-u , ali kablaža mora da postoji.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Stilgar
          CBC Član
          • 16.04.2008
          • 28
          • Beograd

eh kablovi kablovi

Nazvao sam zastupnika za Landi firmu EKOLUKAKEY da pitam za kablove i dobio odgovor na mail: postovani bla bla bla imamo na carinui kablove:
          Tip LR 184 -cod 612 347 001 (3,4cil)
          Tip LR 188 -cod 612 353 001 (5,6,8 cil)
          i cenu cemo znati za par dana.\

kad sam nazvao za par dana receno mi je da "kablovi nemogu da se kupe posebno".

I sta sad? to je ko kad bi vam crko anlaser i alternator na motoru a uvoznik vam reko to nisu delovi mora da kupite nov motor. Sta rade ljidi koji ostqanu nekim slicajem bez kablova desi se neka havarija pa stradaju samo oni? Kupuju ceo komplet zbog zica.

Moracu da presavijem tabak pa italijanima da posaljem mail sa pitanjem da li kablovi mogu da se kupe posebno pa ako moze onda i obavestenje o njihovim "ovlascenim zastupnicima" u srbiji i njihovom odnosu prema kupcima.

p.s. sajt renomirqane firme je www.ekolukakey.com pa ako Rasic ili Dora imaju neku vezu u istim bio bih zahvalan korisnik njihovih usluga

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Pošto je jedno vreme bilo tri najovlašćenija da nemožbiti ovlašćeniji uvoznici, ja sam odustao od LandiRenza pa ti tu baš i ne mogu pomoći.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• galileo5
              CBC Veteran
              • 31.03.2005
              • 131
              • Leskovac, South Serbi

Ma jeb*s kablove, povezi preko bluetooth, to je sad moderno.

Salim se, pogledacu da vidim imam li ja nesto polovno od toga i javljam sutra.

Comment

• ale944
                CBC Senator XXL
                • 20.03.2006
                • 1457
                • Beograd

a sta je sa instalacijom sto je bila na toj ibizi ?
                http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Stilgar
                  CBC Član
                  • 16.04.2008
                  • 28
                  • Beograd

Originally posted by ale944
                  a sta je sa instalacijom sto je bila na toj ibizi ?
                  covek koji mi je dao ove delove ocigledno nije znao kakav problem ce iskrsnuti tako da su kablovi verovatno ostali u italiji na njoj.

Comment

• Stilgar
                    CBC Član
                    • 16.04.2008
                    • 28
                    • Beograd

Originally posted by galileo5
                    Ma biiiip!*s kablove, povezi preko bluetooth, to je sad moderno.

Salim se, pogledacu da vidim imam li ja nesto polovno od toga i javljam sutra.
                    To bi bilo lepo ako imas ostavi kod Ivana Stojkovica to mi je drugar a on ce vec nekako da mi dobaci do bg-a.

Comment

• Stilgar
                      CBC Član
                      • 16.04.2008
                      • 28
                      • Beograd

Originally posted by Dora
                      Pošto je jedno vreme bilo tri najovlašćenija da nemožbiti ovlašćeniji uvoznici, ja sam odustao od LandiRenza pa ti tu baš i ne mogu pomoći.
                      Ajd da zezaju mene kao malog coveka moze im se, ali nemogu da verujem da nemogu kablovi da se kupe kao rezervni deo ako trazite Vi ili Rasic npr. covek imao nezgodu iskido kablove u nekoj saobracajki pocepao haubu sta god desilo se i u toj situaciji iako ima sve ostalo mora da prevezuje kablove i lepi izolirom jel nemoze druge da kupi i to da kupi samo njih. to je isto ko kad bi vama rekli nemozete da kupite membranu nego ceo rasprsivac ili gde vec ide3 membrana. to me nervira, stvarno smo zemlja seljaka i svinjskih trgovaca.

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Šta misliš koliko to mene nervira i stavlja u nezgodan položaj pred mušterijama.
                        Svi su dali meni pare i normalno da mene hvataju za gušu a ja i ostali serviseri nemamo apsolutno nikog da hvatamo za gušu, sem nas samih da se dodatno zadavimo ...

https.autogas.rs

Comment

• Stilgar
                          CBC Član
                          • 16.04.2008
                          • 28
                          • Beograd

Originally posted by Dora
                          Šta misliš koliko to mene nervira i stavlja u nezgodan položaj pred mušterijama.
                          Svi su dali meni pare i normalno da mene hvataju za gušu a ja i ostali serviseri nemamo apsolutno nikog da hvatamo za gušu, sem nas sami da dodatno zadavimo ...
                          Ma ok je no bad filings prema vama sad znamo gde i kome da se obratimo. Hteo sam samo da podelim sa ostalim clanovima foruma neprijatnost ili jos bolje nelogicnost koju sam doziveo. Kad skupim pare eto mene do Vas ili Rasica na ugradnju sve novo i od pocetka. U NS imam dobru drugaricu

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Ma nisam mislio na tebe Samo sam iskoristio priliku da se žalim i ja

https.autogas.rs

Comment

• gorky
                              CBC Senator XXL
                              • 08.06.2007
                              • 860
                              • Vojvodina,Kikinda

može kablaža da se kupi posebno,uvoznici uglavnom pakuju kitove i neće zbog privatnog lica da rasparuju,čitaj da se zezaju,zbog jednog kompleta,koji će neko da poveže na neznam ni ja šta i onda to ne radi pa odmah ne valja firma,u tom čuču grmi zec.druga stvar kad pokupuješ sve što ti fali plus da ti to neko zglavno uradi košta te skoro isto kao potpuno nova ugradnja,batali to što imaši idi da ti neko uradi auto i vozi bez brige.na svakom zglavnijem autu "veliki" servis košta 300-400 i više eura tako da ugradnjas gasa nikako nije preterano skupa investicija,a ko nema para da održava "skup" auto neka vozi juga,zar ne?

Comment

Working...
                              X