koji uredjaj ugraditi Tomasetto ili landi i zasto?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pacedinki
    CBC Početnik
    • 08.06.2008
    • 4
    • nis

koji uredjaj ugraditi Tomasetto ili landi i zasto?

Imam veliku dilemu koji uredjaj ugraditi u oktaviju 2.0 85 kw Tomasetto ili landi i zasto?
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Mislim da takvim otvaranjem 93.7% iste teme kao sto je bila ona zakljucana neces nista narocito postici, posebne ne dobiti konstruktivan prijedlog... Jedino si Skodu ubacio nanovo...

Da ponovimo vec 100x receno, a sto se moze naci na dosta mjesta na forumu, najvaznije je da nadjes dobrog i pouzdanog majstora, koji stoji iza svog posla, i o svom trosku i vremenu otklanje eventualne poteskoce... A on kao takav bi te trebao savjetovati stoje i kako, i zasto najpovoljnija solucija za tebe i tvoj auto... Samo ime sistema je najmanje vezno, dok god je od neke provjerene firme, a ne iz necije kucne radinosti...

Dakle, dok god ti je pitanje onako kratko, neprecizno, te na kraju i zapovjednicko (...i zasto?) nisam siguran da i ova tema nece biti zakljucana...

Comment

• pacedinki
      CBC Početnik
      • 08.06.2008
      • 4
      • nis

namera mi nije bila nikakva zapovest,samo zelim kratko da saznam razlike izmedju jednog i drugog sistema od ljudi koji imaju na vozilima ili od ljudi koji su upuceni da bi pomogli meni da se odlucim za pravi sistem.jos jednom se izvinjavam onima koji su pomislili da nesto zapovedam, izvinite

Comment

• Dren
        CBC Senator XXL
        • 24.08.2005
        • 1068
        • Sarajevo

Nemas tu nekih velikh exploatacijskih razlika... Ako je sve ispravno, dobro ugradjeno i podeseno, jednom godisnje, ili 2-3 puta, ako pravis velike kilometraze svratis do servisa koji ti ga je ugradio, ili nekog drugog, na zamjenu/ciscenje filtera plina, i tako to...

Ostalo ti se moze svesti na to da li su diode za nivo plina u rezervoaru zute ili zelene, i koju boju vise volis... Drugim rijecima, vecina toga ti je u 5 deka(grama)...

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Kako to mislis "sistem"?
          Naveo si dve marke ali nisi rekao STA tacno od tih maraka posto je svaka instalacija sastavljena obicno od delova razlicitih prizvodjaca.
          Svaki skoro element je vazan za siguran, kvalitetan i dugotrajan rad.
          Nisi rekao koju vrstu instalacije.
          Na osnovu cega da ti neko odgovori?
          Kakvo pitanje, takav i odgovor.
          Ja bi preporucio citanje foruma. Sve to sto ti pitas pise negde ako ne a ono izmedju redova. Druzi se sa nama pa ce ti biti jasno i da ne pitas.
          Dobro dosao na ovaj forum.
          Niko od nas ne zna tacno sta tvoji lokani majstori TACNO nude od opreme i za koje pare kao ni to da li ti je daleko da ides na instalaciju u BGD ili NS.
          Nisi jasan nikako.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Prošla tema je zaključana iz razloga što su oba uredjaja "normalne" klase, nisu škart i svaka dilema ili onbjašnjenej zašto jeneki bolji ili gori bi izazvalo bespotrebnu diskusiju bez kraja.

Nema gore stvari za mušteriju kad počne da se odlučuje koji će uredjaj ugraditi u svoj auto, mislim kojim znanjem, kome veruje, šta da pita i tako slična pitanja i dileme...

Ovde sve piše a na svako ovakvo pitanje treba to sve ponovo napisati.
            Ukratko, izaberi servis u okolini koji ima dobar rejting a on neka lomi glavu šta i kako, tvoje je da platiš a posle hvališ ili zakeraš.

Pitanje koji uredjaj je isto kao kad bi pitali što je u NEC televizor ugradjena katoda od Telefunkena ili Telemunkena... Pogledaš sliku pa koja je lepša kupiš.

Opet lokot i nemoj otvarati istu temu još jednom.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X