ne znam da li je problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StreetRacerCA
    CBC Senator
    • 11.06.2006
    • 238
    • Čačak
    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

ne znam da li je problem

U moju skodicu (fabia, ganc nova, 1,2 benzinac, 71 ks, noviji model) sam, kod ovlascenog servisera ugradio lovato uredjaj, sekvencijalni, za tri cilindra. sve lepo radi, ne gasi se (pu pu da ga ne ureknem) medjutim, danas mi se na tabli aktivirala lampica za izduvne gasove - auto je presao 3000 km, ne verujem da je u pitanju kvar. po prici, navodno je los plin koji sam sipao. moze li to biti uzrok, ili je to u najavi nesto ozbiljnije (a posto je sve ganc novo, ja se ostrim da se nacestitam nekima nove godine iako je jul mesec......)
    unapred zahvalan!
    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

• *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Ukoliko je sve na motoru ispravno, a predpostavlja se da jeste jer se radi o novom autu, problem je u kalibraciji sistema. Laptop u krilo i proveriti parametre u vožnji.
    Naravno prvo "pročitati" uzrok paljenja MIL lampice.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• StreetRacerCA
      CBC Senator
      • 11.06.2006
      • 238
      • Čačak
      • Škoda Fabia II 1.6 TNG

hvala. znaci to se steluje u toku voznje? i ako sam dobro nacuo, treba da se steluje na osnovu izduvnih gasova? pitam cisto da znam, da me likovi ne bulshituju glupostima, tj. da me loze.
      hvala jos jednom!
      Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Ukoliko je potrebno, parametri se podešavaju u vožnji. Za podešavanje sekvencijalnih sistema, nije neophodno raditi analizu izduvnih gasova.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
        X