Vidim da je na stranicama AC Stag izašao novi kontroler za izgleda max 4 cilindra. E sad pošto je na engleskom šturo objašnjenje a uputa je skoro identična onoj za stag 200-300 ima li iko ko je već posjedovao ovaj kontroler jeli bolji od serije 200-300 pošto vidim da je i novi software za njega pisan. Zanima me jeli i cijena srezana kao broj ulaza izlaza.
Stag 4
Collapse
X
-
Dobio sam jedan da probam i ugradim. U principu je isti kao Stag 300 samo je kućište ECU-a znatno manje što mnogo olakšava montažu sistema. Softver je likom na stari sa dodatim nekim elementima koji pre nisu postojali ali ne toliko suštinski bitni.
Ukratko kao i Stag 300 izvrstan utedjaj koji po meni trenutno ima najbolji softver za podešavanje i dijagnostiku.
-
-
Ako misliš na interfejs, isti je kabel i nema dongla, još uvek je opensors
Comment
-
-
Ma taj dongl je sr... Nema razloga za ekskluziviranje uređaja. Uostalom kinezi bi to vrlo brzo kopirali. Dora koliko je sam kontroler.BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300
Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C
Comment
-
-
Nemam predstavu, bilo je svega par komada i jedan je završio kod mene...Trebalo bi uskoro da ih bude više
Comment
-
Comment