Pitanje je jednostavno. Imam Ladu 1,6 16 V sa sekvencom i sve je Ok počev od toga kako vuče pa do potrošnje. Medjutim,... u poslednje vreme počeo je da pišti kada ga palim kao da je pri kraju sa plinom... zovnem majstora on kaže nije to ništa samo vozi. Pošto sam ga zvao sa mobilnog a bio je u gužvi a ne volim da smaram ljude dok rade voleo bih da mi neko detaljno objasni što je propištao prilikom paljenja pri punoj boci iako to ranije nije radio i šta se suštinski dešava i zašto to nije opasno. Pozdrav
Pusti ga pišti, stisni ga zviždi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Probaj da pročitaš šta piše na tom linku pa odluči sam.
Comment
-
-
Ovo je bolje od kviza.Dva puta sam procitao link i nisam uspeo da provalim na sta se misli.Mozda je covek slabije inteligencije,kao recimo ja
a zivo me kopkasta nije O.K. sa covekom,a i pitanje koje je postavio zvuci zanimljivo.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Za to nije potrebna inteligencija, potrebno je malo truda da se ispoštuje nečije vreme da bi da oodgovor.
Pitanje je lako, tako počinje, onda mu daj odgovor.
Mora se shvtiti d ovo nije servis za obaveštenja sa snimljenom trakom i kako ko pozove 95 ono krene "tačno je devet sati"
Pitao majstora, majstor rekao sve je uredu vozi miško, sam kaže da je sve ok samo pišti zviždi (to je naslov) i sad neko treba da odgovori šta je tačno što se to dešava i zašto tačno nije opasno.
Kad budem vidovit i znao na šta je majstor mislio i koji je uredjaj makar u pitanju možda se nešto smisli za odgovor.
Imaš slabu moć zapažanja ako si dva puta čitao a nisi primetio boldovani deo.
Comment
-
Comment