Ukratko: ECU pokupi pogresne podatke od lose podesenog gasnog uredjaja pa se zaglupi pokusavajuci da koriguje krive Drine, i onda mu treba vremena da se opasulji......
Ja nemam takvih problema, valjda zato sto je onaj namcor 2 dana stelovao gas
Probaj da uvece skines kleme sa akumulatora, onda drzis malo otvorena vrata bez struje, prenoci bez struje, ujutro vratis pa nam javis kako je upalio.
Sto je najgore..dijagnostika je radjena na examineru..i savetuju da se ociste dizne..nije jeftino..nekih 8000 dinara ta operacija kosta.. a nekoliko puta sam bio kod majstora sto mi je gas ugradio i na njegovom racunaru svi parametri su podeseni kako treba..ja opet ponavljam startujem ujutro motor na benzin.
probaj da ga vozis jedan ceo dan na benzin,ugasi ga na benzin.. i ujutro kad ga budes palio na benzin ..vidi dali se to desava ili ne..
ajmo malo logichka kola da prorade.. )
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
sto kaze heinz..i tada se desava isto..sad sam se upravo od majstora koji mi je gas ugradio vratio..rece da jutarnje paljenje nema veze sa postavkama :x da kupim sredstvo za ciscenje dizni i sipam u rezervoar i da to pomaze..sta vi kazete na to
Ja sam imao identican problem sa mojim Stilom 1.2 16V. Ujutru nije hteo a upali normalno, vec kao da se gusi, a ako se doda gas onda se ugasi motor. Nema to veze sa gasnim sistemom, ustvari neposredno ima, objasnicu. Benzinske dizne zapeknu malo, i ne dozvoljavaju prolazak vece kolicine benzina kada je auto pod saukom(ujutru).
RESENJE: sipajte neki dobar aditiv za ciscenje dizni u rezervoar. A ako to ne pomogne odite na ciscenje dizni i leptira na usisu.
Comment