ko ugradjuje sekvencijalni sistem u Daciju Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ko ugradjuje sekvencijalni sistem u Daciju Logan?

Juce sam svratio do salona, i vidim da nude BRC sistem, za 1200EUR.

To i nije jako strasno, ako je sekvencijalni made in Italia, ali sta ako je neki bugarski ili sl!?!
    Znate li mozda sa kojim servisom imaju dil o ugradnji?

Jel nudi LOVATO nesto slicno za doticni model?
  • jaksa
    CBC Senator XXL
    • 23.10.2004
    • 701
    • Novi Beograd, SC

Kad se vec prica o tome, pitanjce za Doru, koliko kosta i kakav sistem se moze ugraditi na 1,6 motor kod Logan-a?

Comment

• Djole
      CBC Član
      • 24.03.2005
      • 88
      • Beograd

BRC uredjaji koje se ugradjuju u Logane jesu italijanski. Naravno ako se ugradnja radi u zvanicnom servisu...
      To pouzdano znam jer sam sticajem okolnosti (bio mi je zastavnik u vojsci ) upoznao vlasnika firme koja je jedini ovlasceni distributer za BRC za SCG, Rumuniju, BiH, Bugarsku i Hrvatsku (cini mi se). Covek mi je pricao o Loganu jos proslog leta (mislim da tada jos nije pocela zvanicna prodaja) i o tome kako je uspeo da (iz BRCa su ga preporucili Renaultu tj Daciji) dobije posao oko ugradnje gasnih uredjaja u sve Logane koji ce se prodavati na nasem i obliznjim trzistima.
      Tako da su svi uredjaji original italijanski pod uslovom da su ugradjeni u zvanicnom servisu (a to ces morati ako zelis da zadrzis garanciju za automobil) i testirani su na Loganima (izmedju ostalih i Lovato, Landirenzza i drugi, ali je BRC prosao kao najbolji).
      Toliko.....

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

testirani su na Loganima (izmedju ostalih i Lovato, Landirenzza i drugi, ali je BRC prosao kao najbolji).
        Toliko.....
        Vidish djole, kada sledeci put napishesh neshto javno, makar proveri deo toga. Mnogo ljudi prochita ovde napisane topice, a samo mali deo njih da neki komentar.
        E, sada je vrlo bitno da makar deo tih komentara ima i svoju potporu.

Lovato nikada nije ni pokushao da napravi dil sa daciom, jer je jedan od uslova za potpisivanje takvog ugovora bio preuzimanje garancije na motor.

Jedina firma koja je na tako neshto pristala je BRC (ne sama fabrika, vec uvoznik BRC opreme za SCG).

Ako se malo raspitate u Integra motors-u oko ugradnje autogas opreme primeticete da je cena za tako neshto 1200E. Isti taj uredjaj ugradjen direktno u nekom od BRC servisa ima cenu od oko 900E.

Zashto?

Da bi se pokrili troshkovi, ukoliko bude bilo nekih problema sa motorom automobila.
        E, sada ko hoce BRC uredjaj i garanciju, mora da izdvoji 1200E. Ko hoce BRC bez garancije na motor, mora da izdvoji oko 900E (ispravice me kolege iz BRC ako greshim).

Ko hoce Lovato, bez garancije namotor, morace da izdvoji oko 1000E.

Pozdrav i NHF!
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by jaksa
          Kad se vec prica o tome, pitanjce za Doru, koliko kosta i kakav sistem se moze ugraditi na 1,6 motor kod Logan-a?
          Fast, sekvencijalni sistem, cena 1000 evra. Zavisi od boce itd...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Jedno pitanje: Zasto je Lovato zkuplji za 100? od BRC-a?
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Pa ne znam.
              Ja mislim da i nije, koliko se secam iz Rankove price i U BRC-u je oko 950EU a lako se popne i do 1150EU.
              Mada nisam siguran, ako vas zanimaju konkretne info, pitacu ga sutra, tj reci da se zakaci i odgovori o uslovima za BRC
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Zahvaljujem na mnogobrojnim odgovorima!

Sto se cena tice, mislim da je potpuno nebitno koji kosta 5-10% vise ili manje, nego sta se nudi za te pare!

I konacno, koji je to servis ovlascen od strane Integre, da ugradjuje gasne sisteme?

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Pa svi ovlasceni BRC-ovi ugradjivaci od strane ELETTRICO gas-a
                  autogas moma
                  laser electronik
                  pane ag
                  r&r electronic
                  ima ih jos
                  pogledaj na njihovom sajtu ako tw zanima
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• SALE
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2005
                    • 841
                    • Banovo Brdo

JUGOGAS

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

bas su ovlasceni ti servisi kada su u istom drustvu sa Jugogas diletantima, za izbegavati u sirokom luku.!
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

Na zvanicnom sajtu BRCa se ne pominje JUGOGAS.......
                        Krejzi Misho idi na www.brc.co.yu pa vidi koje sve ovlascen (ima spisak)
                        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Mimci, strava ste!

Jos jednom zahvaljujem!

Bio sam ubedjen da je taj "ovlasceni" zastupnik/distributer za BRC ona firma Alex BRC (koja i na sajtu lepo pokazuje da 'saradjuju sa Bugarskom'! ), ali ovo sada mi deluje malko vise italijansko.

Dobro, da se ne vredjamo bas sve servise BRC-a, Ranko mi zvuci ozbiljan, mozda odem do njega, kad dodje vreme za to.

A cini mi se da sam i sa Pane-tom imao interesantan razgovor na sajmu, pa bi mozda i on dosao u obzir.

Comment

• Djole
                            CBC Član
                            • 24.03.2005
                            • 88
                            • Beograd

@ IvanT

Hteo sam samo da kazem da su doticni BRC uredjaji za Logane italijanski i da sto se toga tice nema lazi nema prevare.
                            A za testove, mozda je folirao. Ne znam.....

I nema HF

Pozz

Comment

Originally posted by ludi Misha
                              Mimci, strava ste!

Jos jednom zahvaljujem!

Bio sam ubedjen da je taj "ovlasceni" zastupnik/distributer za BRC ona firma Alex BRC (koja i na sajtu lepo pokazuje da 'saradjuju sa Bugarskom'! ), ali ovo sada mi deluje malko vise italijansko.

Dobro, da se ne vredjamo bas sve servise BRC-a, Ranko mi zvuci ozbiljan, mozda odem do njega, kad dodje vreme za to.

A cini mi se da sam i sa Pane-tom imao interesantan razgovor na sajmu, pa bi mozda i on dosao u obzir.
                              Aleks NE.
                              Sto se tice dacije radi se o trojnoj garanciji i nisu svi ovlasceni servisi od strane BRC sertifikovani za ugradnju u daciju.
                              Jedini sertifikovani su laser electronic i ja dok pane ag nije, ali i on to vrlo lepo radi i ima dosta iskustva sa daciom.
                              Kad budes mogao ili budes zainteresovan svrati do servisa na konsultacije sta i kako radi i kako to izgleda

Comment

Working...
                              X