LOGAN 1.4 ili 1.6 - koji je motor bolji za ugradnju plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LOGAN 1.4 ili 1.6 - koji je motor bolji za ugradnju plina

Planiram kupovinu LOGAN-a i procitah negde da u motoru 1.4 ima nekih plasticnih elemenata ali nisam zapamtio tacno gde i sta.
    Ugradicu plin pa me interesuje da li ti plasticni delovi mogu biti smetnja i koji je motor bolji za to, onaj od 1.4 ili 1.6 ?
    Cena ugradnje je vidim od 900 do 1200 eura pa posto razlika nije mala da li mozete konkretno da mi kazete cenu za ovaj moj slucaj. Jel cena oprema + ruke tj tu je sve ukljuceno ili se jos nesto doplacuje?
    Pozdrav iz Nisa
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Ne doplacuje se nista sem toroidne boce i jos neceg po zelji. A cena je ista radilo se o 1.4 i 1.6 jer su oboje dobili plasticne delove i motori se isto ponasaju
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• buki-vs
      CBC Član
      • 14.06.2005
      • 25

Da li posle ugradnje plina u logana ostaje dvogodišnja garancija ili se ugradnjom to gubi

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

To moras videti sa dilerom.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Logic
          CBC Član
          • 19.01.2005
          • 75
          • Bgd

Originally posted by buki-vs
          Da li posle ugradnje plina u logana ostaje dvogodi?nja garancija ili se ugradnjom to gubi
          ostaje garancija samo ako se ugradi u ovlascenom servisu sa kojim integra motors ima ugovor,sto znaci brc po ceni od 1200eur.

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Garancija ostaje, ali je pruzima diler BRC. Samo sto mnooogo kosta.
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Za tu razliku u ceni od 300-400 eura cu definitivno ici na to da izgubim garanciju i normalno ugradim kvalitetan plinski uredjaj (lovato-DORA).
              A ako se i desi nesto na motoru,na koji se uglavnom i odnosi garancija,za te pare koje ostanu cu kupiti drugi motor.Mada ako nov motor ne izdrzi dve godine koliko ga pokriva garancija onda da ga ....

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

Originally posted by kikili
                Za tu razliku u ceni od 300-400 eura cu definitivno ici na to da izgubim garanciju i normalno ugradim kvalitetan plinski uredjaj (lovato-DORA).
                A ako se i desi nesto na motoru,na koji se uglavnom i odnosi garancija,za te pare koje ostanu cu kupiti drugi motor.Mada ako nov motor ne izdrzi dve godine koliko ga pokriva garancija onda da ga ....

KIKILI@....Onda razbijas kompletni smisao kupovine novog automobila...
                mislim ako te bas briga sa garanciju,kupi onda mnogo kvalitetniji neki auto( poznatiju marku,veci,jaci,tako to...) par godina star za te pare i
                + ugradi taj jeftiniji autogas.....pa sto bi se reklo...da te gledaju ljudi
                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Imajuci u vidu da se garancija u 99.99% ne koristi tj u tom periodu sve radi ok mislim da vredi rizikovati 300-400 eura ustede za isti plinski uredjaj koji bi sa garancijom bio skuplji. Znaci sve isto ali 30.000 dinara manje . A ako bas budem baksuz pa upadnem u 0.01% onih kojima ce garancija biti potrebna onda mi se mozda rizik nece isplatiti , a kao najgoru mogucnost sam pretpostavio da se menja ceo motor.Kod novog auta vise volim udobnost , dobar enterijer , pristojan spoljni izgled i naravno CENU nego motor koji je za moje potrebe gradske voznje i vise od potrebnog.
                  Nego cuo sam reklamu da je LOGAN pojeftinio na 6.750 eura , naravno sa najnizom opremom.

Comment

• sw.brick
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2004
                    • 8141
                    • Beograd, barajevo-zemun
                    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

.Kod novog auta vise volim udobnost , dobar enterijer , pristojan spoljni izgled i naravno CENU
                    od svega Logan se dici samo cenom, ostalo je za tu klasu auta sporedno i retko da valja, bilo koja marka i bilo koji model da je u pitanju. a pogotovu te klase cene.

za udobnost voznje, enterijer i ergonomiju ulog je "malko" vise para a kose insistira na novom autu, bar 25.000 evra za pocetne najjeftinije modele pa navise, to je ona bar visa srednja kategorija kako se popularno zove, odnosno D segment (Pasta, Laguna,Mondeo, Avensis, Akord itd) danasnje ponude, uz najmanje 2000 kubika da bi se to uopste moglo voziti..

ali to i nije klasa econo gradskih autica pa su i drugacije projektovani, od drugacijih materijala izradjeni i uopste sasvim drugaciji modeli po nameni.
                    i ceni..

tako da nije bas ona stara gosn Forda uvek aktuelna- samo da je auto na papiru novi, onda je najbolji.
                    volvo
                    945 SE turbo lpg
                    344 GL lpg

Comment

Working...
                    X