Imam Tomaseto gasni uredjaj koj radi sto bi rekli ,za sve pare.E,a zadnje vreme je poceo da zeza pri prvom prebacivanju na plin.Kad sam otisao kod Ivana,prvo je podigao temperaturu prebacivanja i smanjio vreme preklapanja ciklusa.Nista.Vratili smo temperaturu na staro, a vreme jos smanjili,opet isto.I treci put smo valjda jos smanjili vreme ,ali i dalje se zagusi pri prebacivanju.To je samo ta jedna knedla a posle je sve normalno.Vrlo je nezgodno kad to uradi u raskrsnici,pa se i ugasi ako nije na turazi pa da progura.Moracu opet do Ivana,samo mi nije jasno u celoj prici da moze tri puta da se koriguje vreme preklapanja i da opet nije dosta.Naravno,sve ovo je moja interpretacija kako sam razumeo Ivana.U slucaju da sam nesto izvalio u napred se izvinjavam.
Gasi se na prebacivanju na plin
Collapse
X
-
Re: Gasi se na prebacivanju na plin
Ako ga Ivan ne sredi tesko da ce neko od ostatka foruma osim Dore da ti pomogne oko toga.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
-
-
Moz da ga stelujes kolko oces ako su razdeseni izduvni ventili tesko da ces to moci da kompenzujes, eventualno jako kasnim prelaskom. A struja, svecice istep motor ler gasa i ostalo da ne pominjem.Mozda bi pomoglo kad bi stavio koji je auto, motor kakvi su ventili itd.
Comment
-
-
Pa Ivan ce ga sigurno i srediti,ne sumnjam.Nisam ni mislio da pokusavam bilo sta drugo.Samo me je cudilo kako je moguce da postoji tolika razlika da iz tri puta opet na kraju bude malo.Inace auto je Bravo 1.2 16v.Na benzinu je sve OK,lepo vuce,pali,ne dimi,ne trosi ulje,a glavu mu nisam diro,bojim se da se ne pogube oni eksercici od ventila ako mi neki ispadneI'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
Comment