Sta mi treba, a sta mogu da iskoristim od venturi za sekvent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Sta mi treba, a sta mogu da iskoristim od venturi za sekvent

Pitanje,

sta mi je potrebno od delova da svoj venturi sistem prebacim na sekvent? Znam da mogu da zadrzim bocu i vodove do isparivaca, predopostavljam multiventil. Sta je sa isparivacem? U pitanju je Stag (mislim da je magnetni ventil u sklopu isparivaca) i znam da je najveci (preko 125 Kw) i da li je dovoljan za moj motor (325i E30) , tj. moze li da ostane za sekvent? Dalje znam da mi trebaju dizne, rail, prekidac u kabini, plinski racunar, creveta i ??? Sta jos? I naravno koliko je to u parama odokativno?
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

• Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Sta mi treba, a sta mogu da iskoristim od venturi za sekvent

Treba ti mini kit, znači sve odnapred. Isparivač ne može da ostane ne rade na istom principu. Pošto su obično davali da biraš ako ne želiš da skidaš ventil za gas a pogotovo ako će isparivač biti na nepristupačnom mestu za menjaje filtera, možeš uzeti Zavolijev isparivač. On nema na sebi ventil. Sve je isto samo isparivač biraš po snazi motora u bilo kojoj varijanti. I treba ti nešto gumenih creva, T račve, stege, stopice, malo plastika za stopice i tako sitnog materijala... Cena, zavisi, nazovi pa će ti reći...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
    X