Niste mi odgovorili na pitanje dali ste ugradili plinski uredjaj na Peugeot Partner i gde ste to postavili bocu na tom autu . Kako je najbolje da se to izvrsi a da se ne zagubi mnogo od prtljaznika .Na koji model je najboljie da se izvrsi ugradnja plina , na model 1.4 ili 1.6 16 ventila . Hvala vam na odgovoru .
Pitanje za Doru
Collapse
X
-
Ugradnja Fast uredjaja je takva da ej sasvim svejedno koj iej motor u pitanju, uvek daje dobre performanse.
Za konkretan auto se ne sećam kakva je boca bila, ali generalno pravilo je da je toroidni rezervor najmanji gubitak prostora. Sa druge strane kako ovi menjaju atest pravila, ja ću uvesti sledeće.. Ko ne napravi atest u sledećih dve nedelje ja ne odgovaram...
Pošto ima naznaka bar je tako pričao onaj iz MUP-a da je toroidna boca protivzakonita jer onda nema mesta za točak a on mora da se ima po našem propisu a ne sme da bude "bačen" u prtljažnik, zanima me samo kako izlazi Jugo sa Pežoovim motorom iz fabrike a da je po zakonu.
Dakle i dalje ti kažem da ćeš morati sam da odlučiš kakvu bocu i gde da se postavi. Dijapazon je veliki pa se uvek da napraviti kompromis u odnosu na veličinu rezervoara i zauzimanje prostora.
Ako se stavi u tovarni prostor, postavi se limeni "oklop" preko nje pa se može tovariti na nju .
-
Comment