Re: BRC Sequent 24 nece da prabaci na plin
Da ugradio sam senzor. Ponasa se kao da ga i nema
, hocu da kazem sistem radi bez ikakvih problema. Kostao je 230 kuna (oko 30 Eura), jer je kupljen u Zagrebu u Thom gasu (za njih mi je receno da jedino oni prodaju 100% original BRC na ovim prostorima), pa su ga poslali autobusom za Sarajevo. Duplo je jeftiniji nego onaj standardni senzor pritisak temperatura. Serviser je uzeo dodatnih 30 KM odnosno 15 Eura za ugradnju. Vecina kaze da je sada problem trajno rijesen.
Tacan naziv je BRC eksterni senzor pritiska. Vjerovatno ga ima kupiti i u BRC predstavnistvu u Beogradu.
Uz senzor dodje apsolutno sve, tako da ga u sustini covjek moze i sam ugraditi. Znaci dodje upustvo i sav potreban materijal. Od alata je dovoljan cini mi se kljuc 12mm. Ja sam se ipak odlucio za servisera.
Moje iskustvo (bar do sada je)
Originally posted by lmirko

Tacan naziv je BRC eksterni senzor pritiska. Vjerovatno ga ima kupiti i u BRC predstavnistvu u Beogradu.
Uz senzor dodje apsolutno sve, tako da ga u sustini covjek moze i sam ugraditi. Znaci dodje upustvo i sav potreban materijal. Od alata je dovoljan cini mi se kljuc 12mm. Ja sam se ipak odlucio za servisera.
Moje iskustvo (bar do sada je)

Comment