Ovih dana mi je bio jedan ovakav auto sa sekvent plinom i nisam do sada video ovakvu ugradnju: ima 1 isparivac,2x4 dizne,2xMAP senzora i NAJINRERESANTNIJE -2 gasna kompjutera.Mozda ima jos nesto duplo ali nisam rasturao plastike da bih video. Sta mislite o tome
A8-4.2L
Collapse
X
-
Re: A8-4.2L
Ne mislimo o tome... Šuster nije imao jedan ECU za 8 cilindara.
-
-
tako nesto sam prvi put videoali auto radi savim normalno i na plinu -kupio ga covek pre7-8 dana-ion je potpuno zadovoljn i potrosnjom plina. ovo spominjem zato sto me interesuje dali moze da ima nekih problema pri radu i sta je izgubio time sto su postavljena 2xecu
Comment
-
-
Originally posted by MN026tako nesto sam prvi put videoali auto radi savim normalno i na plinu -kupio ga covek pre7-8 dana-ion je potpuno zadovoljn i potrosnjom plina. ovo spominjem zato sto me interesuje dali moze da ima nekih problema pri radu i sta je izgubio time sto su postavljena 2xecu
Ja mislim sam samo jedna vrsta uredjaja ima ECU za 8 cilindra. Svi drugi uredjaji moraju imat po dva.DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY
Comment
-
-
malo salene moze da skodi.
salu na stranu vecina proizvodjaca ima ECU za osam cilindara, a za 12 cilindara se ugalvnom stavljaju dva ECU-a od po 6
sto se tice ovog audija ne bi trebalo da mu to bude problem, jedino sto kod podesavanja rada na gas moze da bude malo
komplikovanije usaglasiti rad oba uredjajanemoj na silu uzmi veci cekic
Comment
-
-
Svi proizvodjači vredni spomena imaju ECU za 8 cilindara, stavljati dva komada na jedan standardan auto je malo mazohizam isto tako i podešavnje obe strane da rade jednako. A to da radi odlično i da je mušterija zadovoljna je vrloooo dikutabilno pitanje...
Comment
-
-
nekazem idealno ali koliko sam cuo rad odlicno radi.za neki dan dolaz ponovo na pravi servis motora pa cemo da vidimo sta kaze dijagnostika dok radi na benzin i na plin.koliko sam na brzaka vide vrlo pedantno je uredjeno pa ne vidim zasto takav komentr jer je to radio neko ko se ipak bavi plinom.ipak je motorni ecu glavni i sve osnovne proracune i podatke on radi iprenosi plinskom koji podize korekciju plina u ms .medjitim pitanje je dali to moze da izazove nesto ,,lose,, mislim na rad motora,sistem je poljski -star....tako nesto u kombinaciji sa tomaseto i reil diznama. vrlo lep i pedantan rad izmedju ostalog pa sm zakljucio da kogod da je radi nije laik
Comment
-
-
Znači normalno je raditi motor od 5 cilindara sa 2 ECU-a? Pedantno, lepo, ima malo viška, ali od viška ne boli glava...jeli tako?
pa ne vidim zasto takav komentr jer je to radio neko ko se ipak bavi plinom
Comment
-
-
Originally posted by MN026nekazem idealno ali koliko sam cuo rad odlicno radi.za neki dan dolaz ponovo na pravi servis motora pa cemo da vidimo sta kaze dijagnostika dok radi na benzin i na plin.koliko sam na brzaka vide vrlo pedantno je uredjeno pa ne vidim zasto takav komentr jer je to radio neko ko se ipak bavi plinom.ipak je motorni ecu glavni i sve osnovne proracune i podatke on radi iprenosi plinskom koji podize korekciju plina u ms .medjitim pitanje je dali to moze da izazove nesto ,,lose,, mislim na rad motora,sistem je poljski -star....tako nesto u kombinaciji sa tomaseto i reil diznama. vrlo lep i pedantan rad izmedju ostalog pa sm zakljucio da kogod da je radi nije laik
Nisam ja rekao da je aljkavo uradjeno jer nisam ni video, samo je čudno da ima dva ECU-a jedan isparivč, što opet ne znači da nema dva jer ni to nisam video. Čudno je da se stavi dva ECU-a a treba dva isparivača.
Što se ostalog tiče, bilo bi idelano i prelako kad bi bil otako kako si opisao rad gasnog ECU-a ne bi nikad palio mil lampicu a pali je, a najgore za V motore je kad jedna strana radi drugačije od druge, slabije ili jače svejedno. Znam samo da kad imam takvu kombinaciju treba u vožnji sa dva intefejsa proveriti sve moguće režime i vozaaaati se...
I nešto mi sve ovo u poslednje vreme jako miriše ne reklame....
Comment
-
-
koja reklama,za koga i zasta- pre ce biti zanimljiva tema jer slucajno sam naleteo na tako nesto.i zasto se izostavljaju postovi jer fali jedan za Ivana i njegov komentar kako bi ugradio plin na pretpostavimo BUGATI sa 16 cilindara-teoretski posto se takav auto ne vozi na plin.Uzgred 2x ECU postoje kao fabricka ugradnja na vozilima V konfiguracije-BMW v12, PORSCHE V8 ....
Comment
-
-
jer fali jedan za Ivana i njegov komentar kako bi ugradio plin na pretpostavimo BUGATI sa 16 cilindara-teoretski posto se takav auto ne vozi na plin
Comment
-
Comment