A8-4.2L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MN026
    CBC Senator XXL
    • 18.01.2009
    • 348
    • SMEDEREVO

Re: A8-4.2L

u svakom slucaju niko nije odgovorio dali ima mogucnost losih posledica ovakve montaze jedino je ,,bmiillan,, rekao nesto konkretno za ovaj rad.ponavljam da ja neradim plin i neznam ko je ovo montirao tako da ovo iako neko smatra reklamom neznam kome ce ici u prilog ali svakim danom susrecem se sa sve vise plinskih nadogradnji pa mislim da je ovo jedan zanimljiviji primer koji se ne svodi na klasicna pitanja-gasimise kad..., stuca tad itad,nece da predje na....itd

Comment

• bmiillan
      CBC Senator XXL
      • 18.04.2005
      • 393
      • beograd
      • clk 200k

evo jos jednom i vise necu

losih posledica po motor nece biti ako su oba ecu od gasa dobro podesena (dora je lepo rekao da to moze biti problem na v8
      motorima zbog toga sto je tesko usaglasiti oba reda cilindara da rade identicno)

to sto osmak radi na uvo ok ne mora da znaci da je to i zaista dobro

podesavanje takve konficugracije koja je napravljena na tom autu zahteva dva interfejsa, dva laptopa i
      dijagnostiku zakacenu na OBD, pa malo vise voznje da bi se neke eventualne nepravilnosti pokazale

u svakom slucaju nije uobicajeno da se to tako radi a da li moze vidis i sam da moze
      (ja licno ne bi tako uradio ali to u ovom slucaju nije ni bitno)

pozdrav

P.S.

sto se tice bugatija moze i lambda kontrol
      nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Samo mala ispravka, jedan laptop i dva interfejsa Često to radim i sedimo u šumi žica jer često baterija ne izdrži dovoljno dugo
        Ah premor, sad tek shvatam, dva kompa dva interfejsa plus OBD ipak dva laptopa E to je tek žica
        Ali ako lamentiramo u ove sitne sate, podesi se prvo jedna strana a druga radi na benzinu, pa onda obrnuto ili i ona prva radi na plinu, dakle ipak jedan laptop
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• bmiillan
          CBC Senator XXL
          • 18.04.2005
          • 393
          • beograd
          • clk 200k

ma ipak dva laptopa da se vidi raskos
          nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• speedplus
            RIP Bio nam je drug!
            • 15.01.2007
            • 2419
            • LAZAREVAC

Originally posted by Dora
            dakle ipak jedan laptop
            ako majstor ima TEXU onda ubaci još jedan tip-top + kablove za napajanje iste .To mi već liči na betmobil

Comment

• bmw735i
              CBC Senator
              • 07.05.2006
              • 258
              • Mostar
              • BMW 320i, 740i, 750i

U mene su bila 2 plinska kompjutera pa sam napravio 2 interface-a i jedan spojio na com fabrički a drugi na USB. Šaltao preko kom port u samom softveru ali stvarno nespretno rješenje. Uvjek 2 različite mape izađu i različiti množioci. Da ne pričam o mogućnosti da izgore klipovi od siromašne smješe.
              BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300
              Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C

Comment

Working...
              X