Kupio sam mazdu 6 1.8 benzin 2002.god sa namerom da kasnije ugradim plin ali nisam znao da ona zahteva da se ugradi dopunsko podmazivanje ventila . Živim u Nišu i nisam siguran u majstore iz Niša, neki mi predlažu AC R ali još uvek ne mogu da odlučim šta da radim . U nedoumici sam, šta ako ne daj Bože nešto riklne po pitanju plina moram za Bg da idem i tako to . Ajde ako neko ima iskustva da da neki savet bio bih mu zahvalan.
Ugradnja gasa Mazda6 - savet
Collapse
X
-
Re: Ugradnja gasa Mazda6 - savet
Originally posted by tantal71Kupio sam mazdu 6 1.8 benzin 2002.god sa namerom da kasnije ugradim plin ali nisam znao da ona zahteva da se ugradi dopunsko podmazivanje ventila . Živim u Nišu i nisam siguran u majstore iz Niša, neki mi predlažu AC R ali još uvek ne mogu da odlučim šta da radim . U nedoumici sam, šta ako ne daj Bože nešto riklne po pitanju plina moram za Bg da idem i tako to . Ajde ako neko ima iskustva da da neki savet bio bih mu zahvalan.
Bitno je da na Mazdu ugradiš sekvencionalni plin...A Beograd nije daleko kada treba dobiti sigurnu i kvalitetnu uslugu.Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
-
-
Originally posted by tantal71Kupio sam mazdu 6 1.8 benzin 2002.god sa namerom da kasnije ugradim plin ali nisam znao da ona zahteva da se ugradi dopunsko podmazivanje ventila . Živim u Nišu i nisam siguran u majstore iz Niša, neki mi predlažu AC R ali još uvek ne mogu da odlučim šta da radim . U nedoumici sam, šta ako ne daj Bože nešto riklne po pitanju plina moram za Bg da idem i tako to . Ajde ako neko ima iskustva da da neki savet bio bih mu zahvalan.
Cuj, ja zivim u Podgorici i odavde sam posao na ugradnju u AC Rasic.DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY
Comment
-
-
Originally posted by Fabia & AvensisOriginally posted by tantal71Kupio sam mazdu 6 1.8 benzin 2002.god sa namerom da kasnije ugradim plin ali nisam znao da ona zahteva da se ugradi dopunsko podmazivanje ventila . Živim u Nišu i nisam siguran u majstore iz Niša, neki mi predlažu AC R ali još uvek ne mogu da odlučim šta da radim . U nedoumici sam, šta ako ne daj Bože nešto riklne po pitanju plina moram za Bg da idem i tako to . Ajde ako neko ima iskustva da da neki savet bio bih mu zahvalan.
Cuj, ja zivim u Podgorici i odavde sam posao na ugradnju u AC Rasic.
Isto tako iz PG sam kod Ivana ugradjivao plin i uopste se nisam pokajao.
Comment
-
-
Originally posted by JNCPazi ima covek u klubu istu takvu i ima BRC, presao sa njom na plinu 100k i preko cini mi se, i on nema uopste ovo za ventile, i bukvalno nema nikakvih problema.
Motor 1.8 16v iz Mazde 6 nije na listi motora koji imaju problem sa ventilima, ali preventivno nije loše imati FlashLube.
Pomaže psihički, ako ne fizički.
Comment
-
Comment