Ugradnja gasa Mazda6 - savet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tantal71
    CBC Član
    • 23.03.2009
    • 39
    • NIŠ
    • mazda 6 1,8

Ugradnja gasa Mazda6 - savet

Kupio sam mazdu 6 1.8 benzin 2002.god sa namerom da kasnije ugradim plin ali nisam znao da ona zahteva da se ugradi dopunsko podmazivanje ventila . Živim u Nišu i nisam siguran u majstore iz Niša, neki mi predlažu AC R ali još uvek ne mogu da odlučim šta da radim . U nedoumici sam, šta ako ne daj Bože nešto riklne po pitanju plina moram za Bg da idem i tako to . Ajde ako neko ima iskustva da da neki savet bio bih mu zahvalan.
    I am a thousand winds that blow.
    I am the diamond glint on snow.
    I am the sunlight on ripened grain.
    I am the gentle autumn rain.
  • slavko_bgd
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2009
    • 771
    • Batajnica
    • Stilo 1.6 16V MW

Re: Ugradnja gasa Mazda6 - savet

Originally posted by tantal71
    Kupio sam mazdu 6 1.8 benzin 2002.god sa namerom da kasnije ugradim plin ali nisam znao da ona zahteva da se ugradi dopunsko podmazivanje ventila . Živim u Nišu i nisam siguran u majstore iz Niša, neki mi predlažu AC R ali još uvek ne mogu da odlučim šta da radim . U nedoumici sam, šta ako ne daj Bože nešto riklne po pitanju plina moram za Bg da idem i tako to . Ajde ako neko ima iskustva da da neki savet bio bih mu zahvalan.
    Samo 2 servisa u Nišu rade dobro: AK Formula(Škoda servis) i Vitanova(negde na putu za Knjaževac, tako sam čuo od ljudi). Prošetaj, pogledaj, porazgovaraj, proceni i preseci.
    Bitno je da na Mazdu ugradiš sekvencionalni plin...A Beograd nije daleko kada treba dobiti sigurnu i kvalitetnu uslugu.
    Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• Fabia & Avensis
      CBC Senator
      • 25.05.2006
      • 215
      • Podgorica - MNE!

Cuj, ja zivim u Podgorici i odavde sam posao na ugradnju u AC Rasic.
      DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
      DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Pazi ima covek u klubu istu takvu i ima BRC, presao sa njom na plinu 100k i preko cini mi se, i on nema uopste ovo za ventile, i bukvalno nema nikakvih problema.

Comment

• nikola_VUK
          CBC Senator XXL
          • 20.09.2005
          • 317
          • Podgorica - Novi Sad
          • Mercedes vaneo 1.7

Originally posted by Fabia & Avensis

Cuj, ja zivim u Podgorici i odavde sam posao na ugradnju u AC Rasic.

Isto tako iz PG sam kod Ivana ugradjivao plin i uopste se nisam pokajao.

Comment

• *IvanT*
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2005
            • 3234
            • Srbija, Beograd, Kara

Originally posted by JNC
            Pazi ima covek u klubu istu takvu i ima BRC, presao sa njom na plinu 100k i preko cini mi se, i on nema uopste ovo za ventile, i bukvalno nema nikakvih problema.

Motor 1.8 16v iz Mazde 6 nije na listi motora koji imaju problem sa ventilima, ali preventivno nije loše imati FlashLube.

Pomaže psihički, ako ne fizički.
            http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• JNC
              CBC Senator XXL
              • 19.12.2006
              • 1332
              • Beograd

pa jeste i to je bitno, mirna savest

Comment

Working...