Ugradnja plina za pasat 1.8 92 KW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Samiroli
    CBC Početnik
    • 29.05.2009
    • 3
    • B i H

Ugradnja plina za pasat 1.8 92 KW

Pozdrav svima.Htio bih da ugradim plin u passata 1.8 92 kw, sa plastičnom granom.Auto je 98 godiste.Presao 250.000 km.
    Molim Vas da napišete koju opremu za autogas ugraditi i kolika je cijena za sve to.Zvao sam par majstora i svi mi nude Nxgas, a ja bih neku drugu opremu jer citajući po forumima kazu da to nije bas dobra oprema.Oprostite na duzem postu.Unaprijed zahvalan na bilo kojem odgovoru.
  • Fabia & Avensis
    CBC Senator
    • 25.05.2006
    • 215
    • Podgorica - MNE!

Re: Ugradnja plina za pasat 1.8 92 KW

BRC, Lovato, Landirenzo ili Tomasetto.
    Podji kod majstora koji ugradjuje 2 ili vise vrsta i prepusti to njemu. Mislim da majstori znaju najbolje koji sistem da stavis.
    DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
    DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• duh koji hoda
      CBC Veteran
      • 10.03.2009
      • 123
      • djavolja varos

Originally posted by Samiroli
      Pozdrav svima.Htio bih da ugradim plin u passata 1.8 92 kw, sa plastičnom granom.Auto je 98 godiste.Presao 250.000 km.
      Molim Vas da napišete koju opremu za autogas ugraditi i kolika je cijena za sve to.Zvao sam par majstora i svi mi nude Nxgas, a ja bih neku drugu opremu jer citajući po forumima kazu da to nije bas dobra oprema.Oprostite na duzem postu.Unaprijed zahvalan na bilo kojem odgovoru.
      auto servis "pelagic" u Brckom 065/516-271 Dejan

Comment

• Samiroli
        CBC Početnik
        • 29.05.2009
        • 3
        • B i H

Hvala svima na odgovorima.Danas sam odvukao auto da se ugradi sistem zavoli.Vidjećemo kako ce biti

Comment

• Samiroli
          CBC Početnik
          • 29.05.2009
          • 3
          • B i H

Ugrađen mi je plinski sistem zavoli, tomaseto ventil, auto mi troši 10 kg plina/ na 100 kilometara.Sve je u redu za sada.Presao sam 2000 KM.Samo bih da pitam da li je ovo normalna potrošnja za ovaj tip motora?
          P.S. Treba sto prije ugraditi plin u auta.Drastična razlika u novcu.Unaprijed hvala na svim odgovorima.

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

10KG plina to je nešto mnogo litara...
            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
            11.04. 0:12 #2
            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
            X