Dvoumim se izmedju ove dve opcije sekvent uredjaja. Imam Daciu Logan 1.4
Tomasetto ili Zavoli
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Tomasetto ili Zavoli
Originally posted by PunticMeni rekose da je Tomasseto bugraski brend i da to nikako ne ugradjujem. Kao najbolji je lovato al zato je i skuplji.
P.S.
nije Bugarski
Comment
-
-
Za Svaku robu koja se legalnim putem uveze u nasu zemlju, tacno se zna zemlja porekla, kao i zemlja iz koje se roba uvozi. Tomasetto je italijanska firma i ne dolazi iz Bugarske, niti tamo ima svoju fabriku i proizvodnju.
Comment
-
-
Originally posted by PunticPa u tome i jeste poenta, da nije bas kvalitetan.
Originally posted by PunticVec sam rekao kvalitetniji je Lovato.
Originally posted by Punticmedjutim ono sto se kod nas ugradjuje je bugarsko
Comment
-
-
Razmisli o BRC-u ja stavio kod Paneta
Comment
-
-
Originally posted by PunticMeni rekose da je Tomasseto bugraski brend i da to nikako ne ugradjujem. Kao najbolji je lovato al zato je i skuplji.
ja sam ga imao u nekiliko automobila koji su imali jacinu preko 100 kilovata i auto je radio odlicnozajebi Google pitaj Doru...
Comment
-
-
Comment
-
-
ma lovato ti je bre kao golf dvojka dizel trula visnja... svi znaju da je to najbolje, svi ga hoce, ali se ne pravi vise.. jos malo pa ce poceti da se prodaju "polovni ali k'o novi" jer to narod hocehttp://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Ja imam Tomasetto u BMW-a. Ugradjen kod IvanaT.
BMW e39 528i ima jedno 8 puta vise elektronike od Dacije Logan, ima 3 puta vecu snagu od Renolovog 1.4 8V i ima 2 cilindra vise.
Uredjaj je ugradjen krajem januara prosle godine. Auto se ponasa kao na benzin, ide, ne smrdi, trosi malko vise.
Prezadovoljan!DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY
Comment
-
Comment