Nudi mi jedan drug, inace sa dosta iskustva u ugradnji sekventa, da mi ugradi jedan sistem u moj A3 99-to god 1.6 AKL motor, naravno plasticna grana. I dogovorimo se mi jer mi nece uzeti kintu za ruke, pa da prodjem malo jeftinije, kad on meni juce nudi da biram: da li hocu AC uredjaj sa nekim 300 diznama ili da mi za iste pare ugradi neki Gas4car (ili tako nesto) koji je do sada bio jeftiniji, ali sada je dobio neke Reil dizne i nisu vise neke crne kako ih on zove.
Dakle! s obzirom da nisam nasao slicnu temu, da li moze neko da me malo posavetuje sta da izaberem! mislim da mi je rekao da su oba turska proizvodjaca ali nisam siguran. i interesuje me koja je to uopste klasa sekvent uredjaja, i koji bi uredjaj dobro isao uz moj A3? Do sada sam vozio aute na obicne one stare sisteme ali sa sekventom nemam blage veze, pa mi ne zamerite!
Unapred Hvala!!!
Dakle! s obzirom da nisam nasao slicnu temu, da li moze neko da me malo posavetuje sta da izaberem! mislim da mi je rekao da su oba turska proizvodjaca ali nisam siguran. i interesuje me koja je to uopste klasa sekvent uredjaja, i koji bi uredjaj dobro isao uz moj A3? Do sada sam vozio aute na obicne one stare sisteme ali sa sekventom nemam blage veze, pa mi ne zamerite!

Unapred Hvala!!!
Comment