Preporuka, koji uredjaj za PUG 607?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Igor_sd
    CBC Veteran
    • 23.12.2007
    • 146
    • Smederevo
    • 607 2.2 B tiptronic

Preporuka, koji uredjaj za PUG 607?

Kao sto naslov kaze, koji uredjaj preporucujete za Peugeot 607, 2.2, motor 3FZ, sagem. Alu usisna grana. I molim vas, makar malo objasnjenja, zasto bas taj.
    Brat ima Landi "blue" na 406, 1.8 i njemu se pokazao kao dobar. E sad, njemu je bosch 5.1, a za Sagem sam cuo da su jako izbirljivi po pitanju modifikacija. Druga stvar, ugradio bih torusni rezervoar, ali mi je prostor za rez. tocak plasticni. Moze ili ne i koji su najveci torusni?
    P.S.
    (ako ima neki uredjaj koji ne mora da se odrzava, da trosi manje gasa nego benzina, da motor ima vise snage i eventualno da ne kosta vise od 100e. E takav bi mi bas pasovao. Ako nema trenutno u ponudi, kad se ocekuje )
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Re: Preporuka, koji uredjaj za PUG 607?

Eh sad, da ne mora da se odrzava, da trosi manje plina nego benzina a da ima vise snage... Xexe ne znam da li se salis ali takav uredjaj ne postoji

mnogo trazis

Comment

• Keketarac
      CBC Senator XXL
      • 01.09.2007
      • 588
      • Novi Sad
      • Seat Ibiza 1.2 TSI

Covek se sali, naravno.....svi bi mi to voleli

Sto se tice uredjaja, idi kod nekog krstenog majstora, reci mu da hoces da ti ugradi gas i da to radi kako treba, a on neka se pobrine sta i kako. Zna se ko je krsten i ko zna znanje

Comment

• Igor_sd
        CBC Veteran
        • 23.12.2007
        • 146
        • Smederevo
        • 607 2.2 B tiptronic

Originally posted by Keketarac
        Covek se sali, naravno.....svi bi mi to voleli
        Sto se tice uredjaja, idi kod nekog krstenog majstora, reci mu da hoces da ti ugradi gas i da to radi kako treba, a on neka se pobrine sta i kako. Zna se ko je krsten i ko zna znanje
        Joooj, majstor....
        Mnogo losih iskustava, pa zato i pitam ovde. Sve ja kazem sta hocu, sve se mi super dogovorimo, i onda krene:
        "A pa vidis ovu krivinu na auspuhu? To je kod tih modela boljka, nije to zbog prepumpanih pneumatika. Zato tebi stalno i pali rikverc svetlo"
        ili nakon promenjenih nekoliko senzora, katalizatora, lambda sonde, par creva, dihtunga i sl. kada check engine svetli i dalje kaze:"Ma lose je nase gorivo, nema tu pomoci" itd.
        Salim se ja i malko preterujem sa opisima, cisto sam hteo da cujem neki "eksterni" predlog. Ja i nemam mnogo losih iskustava, ali bas zato sto se uvek raspitam i trazim preporuku za "krstenog" majstora. (Nego kad si vec rekao, jel` bitno koje je veroispovesti?)

Comment

• Keketarac
          CBC Senator XXL
          • 01.09.2007
          • 588
          • Novi Sad
          • Seat Ibiza 1.2 TSI

Na forumu je vec sazvakano ko je krsten a ko nije, stoga razmisljaj da se uputis iz Smedereva negde na ugradnju.....

Comment

Working...
          X