Planiram da ugradim sekvencijalni plin u pezou 307 2.0 benzinac. Da li je OK da ugradim tomaseto, i jel bi gubio malo snagu??
Tomaseto u 307??
Collapse
X
-
Re: Tomaseto u 307??
Originally posted by MisaRSPlaniram da ugradim sekvencijalni plin u pezou 307 2.0 benzinac. Da li je OK da ugradim tomaseto, i jel bi gubio malo snagu??
To je ful OK uredjaj, radi bez greske i ima OK cijenu. Ja ga imam na BMW-a, presao sam 40 000 i sve OK, ugradio sam ga kod IvanaT.
Racunaj 4-5% manje snage i 7-10% vecu potrosnju.DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY
-
-
Jedno dvesta puta je odgovoreno na tvoje pitanje samo malo prelistaj forum, neki kažu da se oseti (njima je benzin radio savršeno ili im majstor nije dobro naštelovao gasni sistem), drugi kažu da nema razlike (normalna grupa vozača), treći kažu da radi bolje na gas - manje troši itd... njima je benzinski sistem bio u kurcu i sada im auto stvarno bolje radi, manje troši...
Ti izaberi u koju ćeš grupu da se svrstaš, a tek kad ugradiš gas videćeš da si se prevario oko procene stanja svog motora i grupe kojoj pripadaš.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Evo ja imam Opel Corsu C, 1.2, mali motor je u pitanju i ne oseca se razlika. Uredjaj je tomasetto sekvent, ugrađen kod IvanaT. Ako se na malom motoru ne oseća ništa, na jačem motoru tek nema šanse da se oseti (pod uslovom da je sve lepo odrađeno).
Comment
-
Comment