Filteri za e-g@s

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

Filteri za e-g@s

Gde mogu da porucim filtere za e-g@s sekvent. Iz Cuprije sam a ovde niko ne radi taj sistem pa bih zamolio za broj nekog servisera koji bi to mogao da mi posalje.
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

Re: Filteri za e-g@s

Ljudi da li je moguce da niko ne zna ko moze da servisira ovaj sistem u Srbiji a ovde je ugradjen
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• Fabia & Avensis
      CBC Senator
      • 25.05.2006
      • 215
      • Podgorica - MNE!

Pa filtere imaju tu gdje i ugradjuju taj uredjaj.
      DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
      DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• acatramvaj
        CBC Član
        • 07.07.2009
        • 83
        • Cuprija

Nasao sam filtere kod Stanisica u novom sadu, ali me sad interesuju serviseri jer sam auto kupio sa ugradjenim gasom, a taj lik je prestao da radi sa e-g@s-om. Gde bi ja mogao da servisiram taju uredjaj ako slucajnoi budem imao nekih problema. Pozeljno je da servis bude u blizini Cuprije i Jagodine.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ja se izvinjavam u ovoj frci oko Vrbasa skroz sam zaboravio da odgovorim.
          Što se servisa tiče teško ćeš to naći pošto od delova ako ima neko nešto to je Stanišić gde si našao te filtere jer je on jedini koliko znam uvozio te uredjaje pa ima nešto što je ostalo od kompleta koje je rastavio. Mi a i drugi su ih ugradjivali tako da neko ima softver i interfejs a ko u toj okolini, ne znam.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• acatramvaj
            CBC Član
            • 07.07.2009
            • 83
            • Cuprija

A zna lise bar ko u Beogradu radi sa tim sistemom. Iskontrolisao bi auto jer sam ga skoro uzeo pa da znam na cemu sam.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Za Ivana znam da ga je ugradjivao pa verovatno ima sve što treba....

https.autogas.rs

Comment

• acatramvaj
                CBC Član
                • 07.07.2009
                • 83
                • Cuprija

Hvala na odgovoru, zvao Ivana i trebalo bi da mi zakazu kad da dodjem jer nisam iz bgd a oni su trenutno na odmoru. Kakvo je vase misljenje o tom sistemu jer vidim da ga malo ljudi ima na svom autu.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Vrlo prost i vrlodobar sistem, mana mu je isparivač koji slini pa makar stegao one šrafiće na 100 kila ali radi dugo i map senzor koji povremeno pobrljavi ali se to reši prostim skidanjem creva da ispusti pritisak i popravlja se sam.
                  Pouzdan sistem, ali preskup za današnje uslove i neadekvatan kad je zahtevnioji auto u pitanju zbog podešavanja koje je siromašno ali ima predobar algoritam pa neko posebno podešavanje i nije potrebno.

Zbog cene je prestao uvoz, mala fabrika.

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2005
                    • 3234
                    • Srbija, Beograd, Kara

Originally posted by acatramvaj
                    Hvala na odgovoru, zvao Ivana i trebalo bi da mi zakazu kad da dodjem jer nisam iz bgd a oni su trenutno na odmoru. Kakvo je vase misljenje o tom sistemu jer vidim da ga malo ljudi ima na svom autu.

Servis ne prestaje sa radom niti je ikada za vreme odmora, neznam otkud ova informacija, no nije ni bitno. E-gas je odlican uredjaj, mane je Dora nabrojao, filtera ima uvek, membrana za reduktor nema, ali se moze staviti bilo koji drugi... sve u svemu nekada je bio bolji od kunkurencije i pokazao se kao izuzetno pouzdan.
                    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• acatramvaj
                      CBC Član
                      • 07.07.2009
                      • 83
                      • Cuprija

Zvao sam pre neki dan i rekli su mi da su neki majstori na odmoru i da zovem u petak da bi mi zakazali u toku sledece nedelje. Nije servis na odmoru vec neki od majstora pa je guzva. Primite izvinjenje na pogresnom izrazu. Ako je to AC Rasic onda sam dobio pravi servis u kome radi IvanT. Da li bih mogao da se konsultujem sa tobom, kad budem dosao, oko nekih problema sa E-gasom jer sam citajuci malo po forumu dosao do zakljucka da imas podosta iskustva, a ja imam problem jer se auto povremeno sam prebacuje na benzin kad mu dodam malo jaci gas, ili pri polasku na semaforu.

Comment

• acatramvaj
                        CBC Član
                        • 07.07.2009
                        • 83
                        • Cuprija

Posle nekog vremena da osvezim temu.

Otisao u BG kod IvanaT da sredim gas. Medjutim ispostavilo se da dijagnostika plina pokazuje neke "blesave" vrednosti . Ivan nije bio u servisu(g.o.) pa mi je poslovodja pretresao auto i posle nekog vremena ustanovio da bi morao ceo sistem da se zameni. Vrlo nezgodno ali mora . Vectra dobija novi sekvent sutra pa i meni da svane da se vozim normalno. Skidam e-g@s uredjaj. Ne zna se sta je kvar ali izgleda nesto oko kompijutera. Ako nekom budu trebali delovi za ovaj uredjaj tipa dizne, isparivac filteri itd. koji su u dobrom stanju neka se javi na p.m.! A za sve one koji imaju e-g@s u kolima nek je bog na pomoci jer delova nema. Cekam sutra vece i radujem se novom sekventu

Comment

• konstantyn
                          CBC Početnik
                          • 23.10.2010
                          • 1
                          • arilje

druze da ti nije slucajno ostalo nekih delova od tog eg@s-a ja imam problem sa racunarom na omegi b mv6 3.0

Comment

Working...
                          X