Slab motor i plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Slab motor i plin

Off je od početka teme, video sam jutros i čekao šta će ko da napiše Ima ta Korsa monoponint, na nju ne može sekvent a običan plin će da radi sasvim ok. To što se nekom auto vuče kao slina ne znači da je to zbog gasa nego zbog majstora ili mušterije. Neko je bio stipsa od njih dva....

@Gorky ne jedi se džabe, čuvaj živce za unuke
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gorky
      CBC Senator XXL
      • 08.06.2007
      • 860
      • Vojvodina,Kikinda

samo svaki 93. put se najedim a unucima cu hebati babu

Comment

• Mihajlo_J
        CBC Član
        • 28.05.2009
        • 63
        • Beograd/Mirijevo

@gorky

Naravno da sam pre otvaranja teme posluzio se opcijom search. Zanimala su me iskustva ljudi koji su to odradili. Sto konkretno nisam nasao. A i bilo kakvi saveti su u svakom slucaju dobro dosli. moram priznati da nisam bas SVE stranice detaljno iscitao, ali dovoljno da mi se smucilo i otvorio sam temu. Ako si na to mislio....

A i temu sam otvorio zato sto kad sam pomenuo ljudima (raznim vrsnim poznavaocima) da zelim to uraditi, obasuli su me kojekakvim glupavim pricama koje su isle iz jedne krajnosti u drugu. Pa rekoh, da se obratim malo stucnijim ljudima

@MaliRadoica

Za Prokletije je kriv razgovor iz druge sobe koji se "aproksimirao" na moju tastaturu Planina je Jadovnik, izvinjavam se.
        "Vozim 30km/h u trecoj i svi mi se ubacuju!! Ne daju mi da ubrzam!!!!!" :shock: :idea:

Comment

Working...
        X