Danas sam bio u R&R Electronics i rekli su mi da mi je sequent sistem "leko" i da nemaju delove za njega na lageru, vec mora da se naruci. Trazio sam na net-u ovaj sistem ali nista. Jel zna neko nesto o ovom sistemu?
filter sa senzorom za temperaturu je neispravan, zbog njega mi u toku voznje iskljucuje plin. Takodje auto dosta cima pri menjanju brzina, pogotovu kada idem 20 km/h, zatim na preticanju se ponekad zagusi i gubi snagu. Evo i slike motora
OK, moguce da je senzor stradao, mada je to deo koji jako retko strada, tj. skoro nikada. Ima svih delova i mogu da se nadju, a servis mora da ih ima i posle garantnog roka...
BTW Reduktor Alaska je relativno slab za 1.8T motor (lici na AGU ), pogotovo u hladnim mesecima, dizne nisu nastelovane...
jeste AGU, 150 PS. U servisu su mi rekli da menjam svecice na svakih 15000 km, i to Bosch FR6DC+ (itrijumske) za koje nisam bas siguran da su dobre za plin?
Isparivač je slab za taj motor, spržićeš ga, uredjaj nije dobro podešen a tog ko ti je rekao da menjaš iridijumske svećice na 15k kilometara opali sa starima u glavu ali jedna po jedna.... Onda ispočetka dok se ne polupa (svećica)....
znaci, morao bih da ugradim AT-09 Artic isparivac, koliko bi me to kostalo otprilike? I sta mislis za ove bosch-ove svecice, da li da njih uzmem ili NGk. Vec sam presao 33000 km sa NGK, vreme je da ih zamenim...
Comment