problem sa diznama

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kljucko
    CBC Član
    • 19.08.2007
    • 51
    • Pirot,Nis
    • Rover 75 2.5 v6 190+

problem sa diznama

U pitanju je rover 75 v6 2.0 motor sa ugradjenim brc seqvent sistemom,instalacija je presla malo vise od 30000km,ugradjena kod kaludjera u Cacku.Filter za gas menjan redovno,do pre dva meseca auto je isao normalno,onda je crkla jedna dizna koja je ubzo promenjena(Keihen orange),ali je ubrzo crkla jos jedna Kada je i ona promenjena ustanovljeno je da dve dizne iz stare garniture pustaju gas na spoju plastike i metala,danas je crkla jos jedna.....Molim za pomoc ne znam sta vise da radim dizne stalno crkavaju,a i pustaju gas na spoju plastike i metala da li kupovati ove dizne ili postoji neko drugo resenje,da se stave neke druge nove dizne? Da napomenem automobil ide odlicno na benzin ne pokazuje nikakve greske na dijagnostici,trosi bas kao sto treba.Unapred zahvalan
  • Kljucko
    CBC Član
    • 19.08.2007
    • 51
    • Pirot,Nis
    • Rover 75 2.5 v6 190+

Re: problem sa diznama

?

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Postoji cela serija BRC dizni koje su katastrofalnog kvaliteta. Nema drugog resenja osim zamene...
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• mistermobil
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2008
        • 469
        • pecinci

Problem kod drugara na pezou 306 99god 1.6b-sekvent plin,ne znam koji,pitacu ga.Majstor kaze da su mu dizne otisle jer auto stuca i trzucka na plinu a na benzinu radi lepo.Na plinu se cuje i lagano kuckanje u radu motora.Koliko otprilike kostaju dizne za sekventne uredjaje jeftinijih varijanti,jer mislim da na tom pezou nije neki prvoklasan uredjaj.Spominjao je da je u pitanju neki turski uredjaj,mada ne smem da tvrdim sto posto
        Ko leti,vrijedi
        Ko vrijedi,leti
        Ko ne leti,ne vrijedi..
        (Grunf,TNT..)

Comment

• Kljucko
          CBC Član
          • 19.08.2007
          • 51
          • Pirot,Nis
          • Rover 75 2.5 v6 190+

da li je moguce ubaciti dizne nekog drugog proizvodjaca??? citao sam na forumu neke koje su dosta jeftinije,a mogu da rade sa ovim uredjajem samo je potrebnja kalibracija sistema......rec je bila o nekim prozvodjacima Valtek ili Rail
          Koje su Bolje od ova dva proizvodjaca i koja je okvirna cena za 6 komada

Comment

Working...
          X