Preporuka uređaja za Duratec DOHC 2,497 cc V6 24v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cougar
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2009
    • 352
    • NBG // Vrbas
    • Cougar XR 2.5 V6 24v

Preporuka uređaja za Duratec DOHC 2,497 cc V6 24v

Molim vas za preporuku sistema i samog uređaja za ugradnju na Duratec DOHC 2,497 cc V6 24v

Potrebna specifikacija:
    • Motor: Duratec DOHC 2,497 cc V6 24v - 9.7 odnos kompresije
    • Snaga: 127 kW , 170 HP @ 6,250 rpm; 165 ft lb , 224 Nm @ 4,250 rpm
    • Godište automobila: 2001
    • Tip ubrizgavanja: Multi-point
    • Tip usisne grane: Metalna

Iza ovog pitanja se krije moje nezadovoljstvo (snaga, česti sitni problemi) u ponašanju Lovato Vakumskog sistema već ugrađenog u vozilo.
    Meni lično najlogičniji sledeći korak jeste sekvencijalni sistem ali nisam ni blizu siguran koji uređaj bi dao najbolje rezultate na mom motoru.
    Boost is automotive equivalent of cocaine
  • ale944
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2006
    • 1457
    • Beograd

Re: Preporuka uređaja za Duratec DOHC 2,497 cc V6 24v

ali nisam ni blizu siguran koji uređaj bi dao najbolje rezultate na mom motoru.
    ja sam siguran da najbolji uredjaj nece raditi ako se lose podesi.

iako je 100 puta ponovljeno izgleda mora opet... SVAKI od krstenih uredjaja koji se kod nas na trzistu nalaze ce ti zavrsiti posao ako je pravilno podesen.

dodatna zabuna oko proizvodjaca se pravi zbog "poljskih" gasnih ecua koji mogu raditi sa isparivacima i diznama razlicitih proizvodjaca, i ti se uredjaju masovno ugradjuju kod nas jer su se odlicno pokazali.
    uostalom, ima ovde na forumu nekoliko majstora, prelistaj,imas njihove telefone, siguran sam da ce ti sve lepo objasniti, bez ikakve obaveze da ugradis gas kod nekoga od njih.

posto postoji posebna tema "koji uredjaj u koji auto" bas zato da se ne bi otvarale posebne teme za 1000 modela, postavi pitanje tamo.
    klikni : viewtopic.php?f=300&t=28816

i, da naravno da ce sa sekvencijalnim uredjajem ici daleko bolje nego sa venturijem.
    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

Working...
    X