Lose radi na ler-u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cujacuja
    CBC Početnik
    • 17.10.2009
    • 4
    • krusevac

Lose radi na ler-u

OPEL astra F 1.6i 74 KW 1993g sekventni uredjaj. Na leru na auspuhu nema ujednacen rad vec da kazem " prpce" i taj zvuk prenosi u karoseriju kao rad neke turbine, prelaskom na benzin rad se normalizuje, jos nesto izduvni gas na auspuhu je vruc.Dali je mozda u pitanj programiranje uredjaja ili nesto drugo.
    \
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Re: LOSE RADI NA LERUUUUU

Lose sagorevanje na nekom cilindru...uzroci su losa varnica, nenastelovan uredjaj ili nenastelovan hardver(brizgaci prvenstveno), neispravan brizgac...

BTW

Autogas podforum je jako lepo razvrstan...nov si, ali citaj makar podnaslove... Zar ti se ne cini da je ovo trebalo postaviti u Sekvencijalne sisteme? Premestam ovaj put, sledeci put brisem...
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• ragazzoni
      CBC Senator XXL
      • 24.02.2009
      • 774
      • Obrenovac i okolina
      • Opel Omega 2.0i-16v

Re: LOSE RADI NA LER UUUUU

Ne znam o kojem je uređaju reč, ali trebalo bi očistiti brizgače ako su pojedinačni ili matrix ako su grupni u bloku. Filtere zakođe zameniti, problem je najverovatnije to, uzrok je loš gas sa teško isparljivim i lepljivim supstancama. Sve ostalo je moguće kao što ti je i IVAN naveo.
      ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
      Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• lovke
        CBC Početnik
        • 02.11.2009
        • 3
        • bgd

Re: Lose radi na ler-u

kod mene se isto desilo bio u servisu i zamenjeni 2 uloska dizne sad radi bez problema to su mi rekli da nespada u garanciju cena 500din ulozak x2 i ruke 1700din pozz

Comment

Working...
        X