problem sa sekventnim lovato plinom kod Honde civic 96"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dico
    CBC Početnik
    • 02.11.2009
    • 3
    • Arilje

problem sa sekventnim lovato plinom kod Honde civic 96"

pozz svima ... zovem se Dimitrije novi sam clan od danas ... vozim hondu civic 1.4 75 ks. na plin... imam problem sa plinom uredjaj je lovato kao i ostale komponente... kada sam uzeo auto trosio je oko 8 litara plina sa klimom kombinovane gracke voznje i otvorene... nedavno posle pranja motora pokvasila se elektonika plina tacnije onaj deo sa nekom lampicom za lambda sondu ispod haube sto ulazi mnogo kablica , i non stop izbacivao osigurac od plina, po savetu majstora odkacio sam taj deo i izduvao na kompresor i vratio i sve je bilo ok sa plinom, zatim se javio problem prevelike potrosnje plina oko 13 -14 litara ne prelazeci 4ooo obrtaja ... mozete li mi pomoci u cemu je problem neki savet i slicno ... unapred zahvalan pozzz ...
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: problem sa sekventnim lovato plinom kod Honde civic 96"

dobro dosao na forum.

za pocetak predstavi se ovde:
    viewtopic.php?f=45&t=10846&start=3075

zatim:
    viewtopic.php?f=45&t=2108&start=100

a u medjuvremenu, neko ce se javiti u vezi problema.

hvala na razumevanju.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

To što si pokvasio je lambda kontrola, elektronika koja kontroliše step motor za regulaciju plina. Ako se nije ništa pokvarilo, bar se resetovala. Morao bi otići do nekog ko ima uredjaj za podešavanje toga.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dico
        CBC Početnik
        • 02.11.2009
        • 3
        • Arilje

mislim da si upravu, tj. nadam se da se samo resetovao... idem sutra u Cacak kod nekog lika sto radi to pa cu da vidim sta ce da kaze... pa vam javljam ovde..

Comment

• dico
          CBC Početnik
          • 02.11.2009
          • 3
          • Arilje

e. ljdi sad sam dosao iz cacka i rekose mi da nema pomoci za moj slucaj tacnije nemaju program za moj uredjaj posto je to stariji lovatov sistem kao oni su se prvi ugradjivali i rekose da mi je plin ugradjen u italiji , odakle je i doteran auto ... al su mi dali jednu opciju da skinem onaj ventil sto kontrolise potrosnju preko kompjutera i stavim obican , pa da ga ustelujem po zelji i vozim ... jbg. drugo mi nista ne preostaje... ako ima neko neki predlog pomagajte ...

Comment

Working...
          X