bitni detalji kod ugradnje sekventa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dragan76
    CBC Član
    • 06.09.2005
    • 87
    • Krusevac

bitni detalji kod ugradnje sekventa

cao,

ove ili naredne nedelje ugradjujem plin u audi a4 2.0 br. mot. ALT. Dosta sam razmisljao da ugradnju uradim u Bgd-u u AC Rasic (zbog kvaliteta servisa i mnogo preporuka), ali zbog velike udaljnosti od 200km i moguceg finog podesavanja uredjaja kasnije (putnih troskova dolaska u Bgd) ipak cu ugradnju odraditi u Krusevcu.
    Da li mogu da dobijem instrukcije od vas na koje stvari da obratim paznju (skrenem paznju majstoru), kako bi ih preneo majstoru koji bi ugradjivao uredjaj, najverovatnije Zavoli. Kad pitam na sta da obratim paznju mislim na: promer dizni, gde staviti dizne, duzina creva, gde najbolje staviti isparivac, da li treba dirati usis za vazduh.... i ostale stvari koje je posle ili tesko menjati ili kostaju mnogo. Predpostavljam da cu kasnije dobiti instrukcije kako najbolje podesiti software uredjaja ako nesto ne bude radilo ali je to mnogo lakse nego busiti opet usisnu granu ili nesto vece menjati.
    Inace ovo sto gore pitam sam uglavnom citao na forumu pa vidim da neki majstori uglavnom tu grese a vidim da IvanT i Dora daju dobre sugestije tim majstorima.
    U attachu slika motornog prostora.

hvala unapred
    Dragan

• Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Re: bitni detalji kod ugradnje sekventa

200km uopste nije mnogo, a ne treba da znas nista od ovoga niti da napominjes majstora.
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Brizgace namontirati ispod plasticnog poklopca benzinskih brizgaca, a njega oblikovati po potrebi ili ukloniti, duzina creva za gas do 10cm, reduktor ispod prelivne posude za rashladnu tecnost, uvodnike za gas pored benzinskih brizgaca pod odogovarajucim uglom....za ECU izbegavati prostor iza pozarnog zida jer cesto zna da poplavi...i izaberi sto boljeg majstora, jer ako ovo kazes pravom majstoru oterace te iz servisa.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

Originally posted by dragan76
        zbog velike udaljnosti od 200km i moguceg finog podesavanja uredjaja kasnije (putnih troskova dolaska u Bgd) ipak cu ugradnju odraditi u Krusevcu.
        Da li mogu da dobijem instrukcije od vas na koje stvari da obratim paznju (skrenem paznju majstoru), kako bi ih preneo majstoru koji bi ugradjivao uredjaj
        Tih 200 kilometara je smesno i pominjati kao neki argument, zato i nemoj... A sto se finog podesavanja uredjaja kasnije tice, kakve to troskove mislis da imas kad vec budes vozio na plin?

A ako ti treba nekom majstoru u Krusevcu da prenosis "tips&tricks" sa ovog foruma kako da radi svoj posao, onda ces tek naknadno placati sve to sto sad pokusavas da izbegnes/ustedis.

Nemoj me pogresno shvatiti. Ali ti otvoreno kazem da ces pogresiti.
        http://www.bmw.tv

Comment

• supic dejan
          CBC Veteran
          • 11.07.2006
          • 146
          • Novi Sad

Zbog uštede od 50-ak eura, nikad ne dozvoli da ti neko vežba na ljubimcu.

Comment

• Plinadzija
            CBC Senator XXL
            • 29.07.2008
            • 1514
            • Paracin

Imas dobre majstore u Krusevcu. Raspitaj se po gradu...
            UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• [darkside]
              CBC Veteran
              • 19.03.2009
              • 107
              • Beograd

Po meni, ni u ludilu nemoj da ideš u servis i da TI pričaš MAJSTORU kako i šta da radi. Ja bih te oterao iz servisa, pa i da si 100% u pravu. Jednostavno, ljudi ne vole da im se govori šta da rade pogotovo ako ti dolaziš kod njih radi usluge. Dakle odaberi pravi, kvalitetan servis (veruj mi, nema ih mnogo) - zapucaj za BG i neka ti to odrade ljudi koji znaju šta rade. Mnogo će te manje boleti glava kasnije
              od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

Working...
              X