Ugradio bih plin u punta 2003 1.2 benzinac 8 ventila,BRC sa Poljskom instalacijom 550 evrica,original BRC 900evrica.Jedan jedini ovlasceni servis BRC-a u gradu nalazi se na Smederevskom putu.Tomaseto uredjaj 520 e sa ugradnojm.Koji uredjaj ugraditi?
plin u punta
Collapse
X
-
Re: plin u punta
nema potrebe da dajes 900 eur za BRC, nista ne opravdava tu cenu.
"poljak" + tomaseto ili zavoli ili bilo koji kvalitetniji isparivac ti zavrsavaju posao.
pod uslovom da je majstor dobar.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
-
-
koji uredjaj, ime ?
za Rasica znam da je dobar, a za tog drugog iskreno ne..idi i kod jednog i drugog, porazgovaraj, pa odluci sam...siguran sam da nije bas sve isto za 520 i 650, ima tu dosta detalja.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Obzirom da je ovo jedan od jačih autogas foruma na Balkanu trebalo bi konačno razrešiti tu zabunu koja je postala prevelik teret za mušterije i gasadžije.
Tomaseto ne postoji kao kit za ugradnju, nema gde da se kupi jer ga niko ne proizvodi i nikad nije ni postojao. Tomaseto je isparivač koji je u poslednje vreme ovde popularan jer je dosta dobar i jeftin u odnosu na konkurenciju pa ga razni proizvodjači ili "proizvodjači" gasne opreme kupuju i stavljaju u svoje kitove za ugradnju.
Zato se ne može reći da je Tomaseto kod ovog ovoliko a kod onog onoliko jer se ne zna ustvari šta taj to ugradjuje a mi ne znamo da objasnimo razliku u ceni.
Razlika može biti u delu za posao gde svako ima svoju cenu i ne ulazeći u to zašto neko radi za 30 evra a neko za 300 evra ( samo primer) plus deo za cenu materijala koji u ovom primeru može biti šaren jer se kao što sam rekao dotični isparivač nalazi u mnogim kitovima kojima opet nije ista cena.
Comment
-
-
dakle, vucino, raspitaj se koji je "kompjuter" u pitanju, Dora je po 100ti put lepo objasnio sustinu price oko tomasetahttp://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Ja sam zagrejan da isto ubacim u punta 2001 god 1.2 16v neki gasni uredjaj,zvao sam u NS neki servis i ugradjuju za oko 500e,samo sam cenu pito jer me to interesovalo,a ao sam dobro razumeo da je Zavoli uredjaj u pitanju,neki poljak...sutra cu da ih zovnem oko dogovora kad bi mogao da odem da ugradim pa vam se javim cim nesto vise saznam sta nameraju da mi ubace pa cisto da cujem par saveta oko tog da li da da ili da ne
Comment
-
-
Ozbiljan uredjaj za ubrizgavanje gasa u nabavci ima nesto nizu cenu od te koju si naveo. Ozbiljan servis obicno ima vise od jednog zaposlenog radnika. Ugradnja sekvencijalnog sistema se "lepo" placa tom radniku, pored toga tu je porez, doprinosi, amortizacija i sve ostalo sto ide uz servis. Sve ovo navedeno ne vredi nicemu ukoliko serviser nema znanje da uredjaj pravilno i bezbedno ugradi i nakon toga ispravno nasteluje. Da se svo to dobije za 400-500€, kolike su cene sekvencijalnih sistema u "servisima", ja bih bio prvi u redu za ugradnju i svoju uslugu bih preprodavao i ne bih lomio kicmu....Birajte majstora ne uredjaj, obidjite servise za ugradnju, popricajte sa serviserima, popricajte sa prijateljima koji se vec voze na gas...
Comment
-
-
Originally posted by Dejo_JoeJa sam zagrejan da isto ubacim u punta 2001 god 1.2 16v neki gasni uredjaj,zvao sam u NS neki servis i ugradjuju za oko 500e,samo sam cenu pito jer me to interesovalo,a ao sam dobro razumeo da je Zavoli uredjaj u pitanju,neki poljak...sutra cu da ih zovnem oko dogovora kad bi mogao da odem da ugradim pa vam se javim cim nesto vise saznam sta nameraju da mi ubace pa cisto da cujem par saveta oko tog da li da da ili da ne...jesi se uopste raspitao u Subotici u vezi ugradnje?
Comment
-
-
Verujem da nije, jer ima najmanje dva dobra servisa. A možda je ipak cena u pitanju...
Comment
-
-
Raspitao sam se i kod mene u Subotici,cena je 650e ista oprema kao i sto mi nude u servisu Rajic u NS,a nije mi daleko,sat vremena puta a razlika je 150e....ne poznajem tog servisera ali mi naprica da je ugradjivo u dosta auta i imam garanciju od 2 god
Comment
-
-
Vole bih da slikaš tu opremu koja je ista i da postaviš ovde slike kad ugradiš. Ali sam unapred siguran da to nije Zavoli sem eventualno isparivača. Nije problem u kilometraži, kad se to uradi kako treba i ne treba ići često na servis. problem je što majstori kažu jedno oko opreme a ugrade drugo i to pravi zabunu.
Comment
-
-
Ja tu ne vidim ni jedno slovo Z ali nema veze....Čekamo slike...
Comment
-
Comment