plin u punta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dejo_Joe
    CBC Veteran
    • 25.08.2009
    • 104
    • Subotica

Re: plin u punta

Znam,nisam dobro zapamtio,a zapiso takodje nisam pa mi se pricinilo...ali evo zvao sam jos par brojeva,i na kraju nasao kod mene u Subotici u jednom servisu AC uredjaj za 470e i Landi 550,u sledeci utorak tek mogu doc na red,pa sad ne znam el to valja nesto i dal je cena realna za tog proizvodjaca jer rekao si da ono nesto sumnjivo!

Comment

• pistre
      CBC Senator
      • 19.02.2008
      • 234
      • bg, vozdovac

najbolje je da ga ugradis u subotici jer da se stekas za 50 eur nize i da ides do ns (znam da si rekao da je 150 eur jeftinije ali uzmi u obzir gorivo i da pojedes nesto dok cekas da ti ugrade plin) a ako ti nesto ne radi moraces opet u ns

Comment

• Daka
        CBC Senator
        • 15.06.2005
        • 277
        • Subotica

Dejo,koji servisi su ti ponudili to?
        Ugradi kod Zeljka(Palic) ili Pere(Tavankut) batali suster majstore...."Ako ne platis na mostu,platices na cupriji!!!"

Comment

• Dejo_Joe
          CBC Veteran
          • 25.08.2009
          • 104
          • Subotica

''DAKA'' Ponudu sam dobio iz servisa ''Milankovic" u Imotskoj ulici u Subotici...Kolega sto mi uvezo Punta mi preporucio.I stvarno,kad sam otisao na razgovor,ljubazan vlasnik servisa mi je objasnio i ponudio te cene,usput sam i gledao nesto malo dok je ugradjivao u pasata novijeg,inace i radi za auto kucu Marton,u nova njihova Nisan vozila ubacuje gas po potrebi,ubacivao je upravo u jedan nov.Tako da vidim dok je stekao poverenje auto kuca koje se bave prodajom novih vozila onda bi mozda i ja mogao da budem zadovoljan,tako da zakazacu vreovatno pa da u mog puntisu ubaci u sledeci utorak,tako je rekao da je slobodno...

Comment

• Dejo_Joe
            CBC Veteran
            • 25.08.2009
            • 104
            • Subotica

Nego jos jedno pitanje...da li neko zna podatak ili jos bolje ima Punta mk2 12 16v sa gasom,pa da mi odprilike kaze koliko potrosi gasa u odnosu na benzin,meni rece ovaj sto ce da mi ugradi da necu osetiti razliku izmedju benzina i gasa ni u snazi ni u potrosnji...iance vozim ga evo par dana i za sada sam sipao odmah pun i posle 200km sipao opet punog a potrosio 11l sto mu izadje negde oko 5.5l/100 km stim da imam samo otvoren put,to mi je u 80%...pa nek ostavi neko podatak ako zna

Comment

• ale944
              CBC Senator XXL
              • 20.03.2006
              • 1457
              • Beograd

razliku u snazi neces osetiti ako nisi zahtevan vozac..a potrosnja mora da bude 10-15 % veca, to je fizika/hemija... majstor je bezao sa casova ako kaze da potrosnja moze da bude ista
              http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• vucina
                CBC Početnik
                • 27.11.2009
                • 4
                • Beograd

Setajuci po forumu shvatio sam da IVAN T radi ili je vlasnik servisa Rasic.Koliko sam pohvala procitao da nenam reci,niko se nije pozalio.Sutra zovem i zakazujem ugradnju u svog punta nije mi bitna cena kad sam siguran da ce ugraditi krajnje profesionalno!!!

Comment

• Dejo_Joe
                  CBC Veteran
                  • 25.08.2009
                  • 104
                  • Subotica

Evo konacno,ubacio danas plin u mog puntica...doduse skuplje nego sto sam se spremao da platim ali Landirenzo uredjaj je lego u auto...prvi utiosak je rezocaravajuci,glasan je jako,bucnost samog sistema tj lupkalje neko je ocigledno,kvari lep i tih zvuk malog autica,pogotovo cim se upali,a posle na leru dobja zvuk ''dizelasa''..ne osetim trenutno razlika u snazi a sve ostale utiske recu posto odvozim par kilometara...poz i ako nekom nesto treba neka pita o utiscima i detaljima

Comment

• slavko_bgd
                    CBC Senator XXL
                    • 24.03.2009
                    • 771
                    • Batajnica
                    • Stilo 1.6 16V MW

Taj isti uređaj ugrađuje FIAT i još neki u nova vozila,fabrički.
                    Samo nama smeta buka. Uostalom ima jeftinijih, tiših i lepših uređaja,bar se na forumu pisalo onoliko o tome.

Inače, ta buka služi da otera maler, veruj mi!

Pozdrav!
                    Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

Working...
                    X