Stag 4 ili Stag 300 premium?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markoA
    CBC Početnik
    • 07.12.2009
    • 3
    • Beograd

Stag 4 ili Stag 300 premium?

Planiram da ugradim plin, Toyota avensis 1.6 vvt motor.Pozvao sam nekoliko servisa svi preporucuju sekvent sa flash hlube a od uredjaja mi najpristojiji deluju Tomaseto na osnovu onoga sto sam ovde procitao i na osnovu cena.Koliko sam primetio uglavnom se ugradjuju tri vrste ovih uredjaja STAG 4, STAG 300+ i STAG 300 PREMIUM/koji je i skuplji/ pa bih voleo ako neko moze da mi objasni koja je razlika izmedju ovih uredjaja i da li se isplati platiti vise za PREMIUM?Procitao sam u nekim prethodnim postovima da se vec diskutovalo o ovim uredjajima ali niko nije napisao nista o PREMIUM varijanti.
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Re: Stag 4 ili Stag 300 premium?

Premium je poboljsana verzija kontrolera 300+ sa dodatkom OBD skenera. Dodatna razlika je u brizgacima koji su novog tipa, kao i u garanciji koja je povecana na 3 godine. Odlican uredjaj...
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• markoA
      CBC Početnik
      • 07.12.2009
      • 3
      • Beograd

Zahvaljujem se na odgovoru i objasnjenju, mislim da sam procitao izmedju redova da Vi preporucujete ipak PREMIUM varijantu.Ipak par stotina eur, kolika je razlika, nije mnogo ako se planira voziti auto vise godina!Ostala mi je jos jedna nedoumica a vezana je za flash hlube sistem, koliko sam ukapirao postoje dve vrste sistema, automatski i onaj koji se mora podesavati prema brojanju kapi/min.INteresuje me da li se kod nas ugradjuju automatski sistemi i koje Vi preporucujete, posto pretpostavljam da ti sistemi nisu savrseni i da se mogu pokvariti, pa ako je to automatski sistem koji se ne treba kontrolisati, verovatno je veca mogucnost da kvar ostane neprimecen.Hvala jos jednom na odgovoru vezanom za razliku u sistemima a ja sam takodje malo pretrazivao po internetu pa ako neko ima istu dilemu evo linka na kome je takodje lepo objasnjeno.

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Marko,
        svi Stag kontroleri iz nove serije (novi 200, 300+, 4 i 300premium) su hardverski kompletno izmenjeni i imaju novi tip procesora, tako da su sa karakteristikama jako slicni. Za automobile koji nisu zahtevni po pitanju benziskog ECUa izbor izmedju 200, 4 ili 300plus je samo stvar izbora servisera (cak im je i cena jako slicna), dok premium treba birati za jako zahtevne automobile, jer se kod "normalnih" ne koristi ni 20% njegovih opcija. Naravno ko ima "uslova" da ga ugradi naravno da nece pogresiti, ali ne treba ocekivati bilo sta spektakularno u radu motora u odnosu na predhodne varijante.

Sto se tice flashluba, ja sam za mehanicku varijntu...nema sta da se pokvari.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• markoA
          CBC Početnik
          • 07.12.2009
          • 3
          • Beograd

Zahvaljujem se na odgovoru jos jednom

Comment

Working...
          X