nece da prebaci na gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Naravno da si video nešto u vezi baterije kad si skidao klemu, zapisao je da je ostao bez struje a to se ne zove šerpa nego baterija.
    Ostatak priče nema veze sa mozgom pa čekamo nastavak.
    Ako je reklama, loša je...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• stevak
      CBC Senator XXL
      • 31.05.2009
      • 1215
      • Zemun
      • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
      Ako je reklama, loša je...
      Pa jes' ...kad nema i broj telefona
      ex SAABotražitelj

Comment

• Bonin
        CBC Početnik
        • 26.10.2018
        • 6
        • Beograd
        • VW Golf 5 1.6 8V Gas

Ne mogu da verujem sta citam...
        Ljudi pa ja sam laik, a prenosim ono sto mi je receno. Nikoga ja ne reklamiram vec pisem o problemu koji sam imao, i tok dogadjaja.
        Valjda forumi i postoje da ljudi razmenjuju ovde svakakva iskustva, a ne da neko nekoga nipodastava i omalovazava zbog njehovog neznanja i zelje da svojim iskustvom doprinese da drugi ljudi prepoznaju eventualne probleme i radnje koje do njih dovode.
        Pozdrav vama, ali ja vise necu pisati bilo sta o ovoj temi.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Forumi postoje da se nešto nauči i pomogne.
          Što se tebe tiče ja verujem da si ti tako shvatio odgovor majstora a sa druge strane neko ko ovo čita će razumeti da si skinuo klemu i ode sve dodjavola što naravno nije tačno.

Tako počinju urbane legende "nemoj skidati klemu jer" ... Majstore često mrzi da objašnjavaju mušteriji u sitna creva šta je bio problem što smatram pogrešnim sem ako mušterija zahteva da ga bole uvo šta je bilo.

Koji je ove slučaj, nemam pojma ali sam eto pored Hirurga takodje reagovao na izjavu da je resetovanje računar rešilo stvar a uzrok je bio skidanje kleme.
          Hiljade automobila imaju loše akumulatore gde kod startovanja motora dolazi do pada napona (većeg nego što je predvidjeno) i to gasni komp uredno zapisuje kao voltage error ili kako već koji. Mehaničarski ili limarski ili bilo koji radovi na kolima nekad zahtevaju da se skine akumulator ili bar kleme. Nije predvidjeno da to izaziva potrebu odlaska kod gasadžije da ponovo podešava ili resetuje komp.

Zato je ta priča a ne zato što ti moraš nešto znati, što reče onaj, imam i ja teniski reket ali nisam teniser.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X