FIAT Bravo 1.4 T-Jet problem sa motorom od ugradnje plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NikiforIII
    CBC Član
    • 07.01.2010
    • 66
    • Novi Sad

Re: FIAT Bravo 1.4 T-Jet problem sa motorom od ugradnje plina

@bojan zr
    Hvala na odgovoru.
    Nije velika potrosnja s' obzirom na snagu tog motora.
    Da imam novca sigurno bi moj izbor bio Bravo 1.4 T-Jet 150ks!
    Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani...

Comment

• MilosK
      CBC Početnik
      • 07.01.2010
      • 4
      • Banovci

Evo kako se na kraju resio moj problem. Zakazao sam sastanak u Delta Servisu sa njihovim direktorom i predstavnicima BRC-a ciji mi je gasni uredjaj ugradjen. Dakle potvrdili su mi da tek od polovine ove godine se planira fabricka ugradnja sistema na gas u ovaj model FIAT BRAVO 1.4 ( 150 ks ). Mogao sam da trazim da mi se skine gasni uredjaj i da mi se izvrsi povracaj novca, medjutim predstavnik iz BRC-a je ostao pri stavu da uredjaj koji mi je ugradjen Sequent 24 Plug & Drive moze da podrzi ovaj motor i da preuzima svu odgovornost. Nakon sastanka Delta Servis je preuzela auto i zajedno sa ljudima iz BRC-a, kompletan auto, motor i instalacije su ispitan. Ustanovljeno je da na motoru nema posledica zbog problema koji se desio sa turbinom. Garancija na turbinu mi je produzena sa 6 na 12 meseci s tim sto sam u obavezi da auto dovozim u naredna tri meseca na svakih mesec dana kako bi se ponovo ispitao. Mislim da je postignuto kompromisno resenje za obe strane uzimajuci u obzir da je zvanicna garancija od 24 meseca pocetkom Februara istekla i da je sada ista produzena za novih dodatnih 12 meseci na turbinu i motor.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Korektno, mislim kompromis.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mirdza
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2005
          • 2437
          • Katowice (PL) / Banja Luka
          • AGP / W126

Pitanje za pametnije - kolika je vjerovatnoca da je problem u overboostu koji kod ovog motora ide do 1,3bar? Tzn. kolika je vjerovatnoca da nije upotrebljen sistem za turbo motore koji pumpaju preko 1,0bar?
          Cisto neko moje slobodno razmisljanje...
          Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Ne znam da li sam pametniji,ali pogledaj moje postove u ovoj temi. .
            Veoma me interesuje kako će se obadva automobila ponašati u eksploataciji.

Comment

• sasa_gsi
              CBC Veteran
              • 25.05.2007
              • 101
              • Svrljig (Nis)

Originally posted by bojan zr
              zavisi mnogo od voznje jednom sam jako zurio iz ZR za NS bilo je leto i upaljena klima sa ostrim ubrzanjima po bordu potrosnja je bila 12l a saad od kako je ovaj novi zakon i gledam da ne vozim cesto preko 140 kmh potrosnja je od 8.5l do 10.5 po gradu a tako trosi i plina u neki deci razlike barem po kompjutaru!
              Realno kao kod 2.0 atmo motora izgleda da potrosnja zavisi od snage motora kubikaza ima puno manji uticaj.

Comment

Working...
              X