Plin za S 500(w140)?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djolers4
    CBC Veteran
    • 05.11.2007
    • 124
    • Vrcin

Plin za S 500(w140)?

Pozdrav svima.Imam pitanje za plinadzije u vezi sa ugradnjom plina u MB V8 motor u S klasi(slon) koji je ujak kupio.posto ide na ugradnju plina u meni sumnjiv servis,na sta obratiti paznju,da li ima neke specificnosti kod ovog motora?da znam,ukoliko bude bilo problema sa autom.I jos jedno pitanje,koliku potrosnju mozemo ocekivati u gradskoj voznji.s obzirom da je V8 i automatik i mrcina od auta?covek je do pre neki dan vozio S 350TD(isto slon)i imao potrosnju od 15 litara dizela.Znaci strogo gradska voznja,po NBG i cesto po centru grada.Pokusao sam da nagovorim ujaka da ide bez razmisljanja u AC Rasic,medjutim mrka kapa,vec dogovorio ugradnju.P.S Molim nekog od majstora da mi na pp kaze ako zna nesto o Saletu sa Starog Sajmista,koji ugradjuje auto gas(u Ulici Zarija Vujosevica se nalazi servis).Hvala i izvinite na duzem pisanju!!!
    Nije covijek ono sto misli, vec ono sto cini
  • [darkside]
    CBC Veteran
    • 19.03.2009
    • 107
    • Beograd

Re: Plin za S 500(w140)?

Moja topla preporuka je da "odgovori" ugradnju plina kod tog majstora i da lepo ode do AC Rašića da mu to odrade "kako Bog zapoveda". Jedini razlog koji mogu da zamislim zbog kog tvoj ujak ide kod tog majstora je zbog eventualno povoljne cene i slično. Veruj mi kad ti kažem, platiće 100 puta više u doradama, štelovanjima, detektovanju kvarova.... ako mu ugradnja ne bude 100% savršeno odrađena.

Ja ne znam tog majstora, možda je čovek najbolji plinadžija na Balkanu! Ako je tako, svaka čast, neka ode tamo, a ja mu želim 1,000,000km prevezenih na gas
    od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Mozda sam los covek, ali ja sam mog ujaka pustio da pravi gluposti u zivotu, jer je odrastao covek i ima dvadeset i kusur godina vise od mene, a pri tom nisam ni ja bas mali.
      Mozda da ti pustus svog ujaka da uradi kako misli da treba, jer bi trebalo da je punoletan (cim moze da kupi i vozi auto), pa sasvim sigurno zna sta je najbolje za njega i njegov auto. A ti ces sam sebi ustedeti moguce gubitke nerava i zivaca zbog toga sto brines tudju brigu i pokusavas da budes briseduzan prema onima koji to ocigledno ne trebaju.

Comment

• duh koji hoda
        CBC Veteran
        • 10.03.2009
        • 123
        • djavolja varos

vala svaka ti je njegoševa!

Comment

• djolers4
          CBC Veteran
          • 05.11.2007
          • 124
          • Vrcin

Cuj punoletan,6 banki ima covek,ali je malo na svoju ruku.Verujem da je razlog to sto su u komsiluku vec 10-ak godina,pa je verovatno radio nesto kod njega.U svakom slucaju,nije niska cena,konkretno je u pitanju suma 1500 eura.

Comment

• CikaKure
            CBC Senator XXL
            • 14.08.2005
            • 668
            • Beograd

Kako se uzme, nije ni visoka, da plati i nauci.

Comment

• djolers4
              CBC Veteran
              • 05.11.2007
              • 124
              • Vrcin

Ok,hvala.Uglavnom,odlozena je ugradnja dok se ne proda slon koga trenutno vozi.

Comment

Working...
              X