Jesenas mi majstor ugradi plin u punta mk2b 1.2 8v navodno tomaseto uredjaj.Lepo isao jedno vreme ali sam primetio da malo vise trosi pa sam ga odvezao kod majstora koji ga je ugradio da ga bolje podesi.Od tada pocinju moji problemi.Trosi jos vise(oko 30 l plina + 5 l benzina na 300km jos pre ovih minusa) trokira u voznji (na ~3000 obrtaja u 3 i 4 brzini kao da mi neko pocupa kablove na 2-3 sekunde) prebacuje na plin tek kada dodje do RADNE temperature neradi pokazivac nivoa plina na prekidacu nikako (svetli minimum i kad je boca puna).Posle dve tri mucne posete majstoru koji je to ugradio nazovem majstora Doru i on mi objasni da ful tomaseto ne postoji.Pogledam sta pise na plinskom kompu kad ono Stilogas.Majstor koji mi je na proslom autu ugradio i odrzavao plin i u kaga imam potpuno poverenje rece mi da nema soft za taj stilogas ali bi mogao da sredi sve kad bi ga ja nabavio.Vidim nerado uzima tudju brljotinu u radionicu.Na netu sam nasao brdo softa za sve i svasta ali o tom Stilogasu ni jedne reci nema.Majstor Dora posto ne radi vikendom mi je nedostupan bar do proleca.Zna li neko nesto o ovom cudu?Ima li neko soft?Zna li neko nekoga ko zna nekoga da ima?Ko uopste pravi taj Stilogas,da nisu kinezi,nesto mi to lici na njih?
Stilogas sekvent
Collapse
X
-
Re: Stilogas sekvent
Nemam pojma, pominje se kod nas, na tom bugarskom sajtu i na nekom hrvatskom, firma kao da ne postoji, bar ne na internetu.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
mozda ovo pomogne
ili ovo Газова инжекционна система STILOGAS
to je sve sto se uspe pronaći
Comment
-
-
Imam sličan problem kao i branko, ali u pitanju je Longas sekvenca na Vektri 1.8 '97. Pa ako imaš soft za Longas bio bi ti mnogo zahvalan jer puno bi mi značičo a tražim ga preko mesec dana. Pozz
drakcekv@gmail.com
Comment
-
-
Originally posted by alfaskorpionimam ja softver za stilo. ako ti treba daj email da ti posaljem
Comment
-
Comment