ugradnja plina u peugeot 406 1.8 16V ili 2.0 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OBILIĆ
    CBC Početnik
    • 22.02.2010
    • 4
    • banjaluka

ugradnja plina u peugeot 406 1.8 16V ili 2.0 16V

Pozdrav svima!
    Novi sam na forumu i registrovao sam se zbog veoma zanimljivih tema i korisnih savjeta koji se ovdje mogu naci!
    Naime, vozac sam pug 405 1.6 '94. g.p. sa ugradjenim plinom (za opremu nisam bas siguran, mislim da je stargas!). Presao sam za 2,5 godine oko 75000 km i prezadovoljan sam! Motor i ugradjeni plin su mi definitivno najbolji dio automobila!

Nego da predjem na stvar! Planiram da u sto skorije vrijeme obnovim vozni park tj. kupim mladji automobil, a za postojeci automobil sam vec nasao kupca! Iz razloga sto volim francuze zbog njihove pouzdanosti i udobnosti, ne bih se tako lako mogao navici na nekog svabu, a i precijenjeni su, sto jest, jest!
    Prema tome izbor je pao na peugeot 406! Dizele sam skoro otpisao, nerviraju me plivajuci zamajci, FAP filteri i preosjetljivi HDI motori zbog naseg loseg goriva pa da uvijek moram paziti gdje i sta sipam ne gledajuci na cijenu!

Tako su mi preostali benzinci 1.8 16V i 2.0 16V (naravno poslije 2000. g.p.!) i to u koje do sada nije ugradjen plin! Razlog ovome je sledeci, imam relativno pouzdane informacije da ovdje kod nas u Banjaluci lose ugradjuju seqent sistem plina! (problemi sa prilagodjavanjem procesora plina sa elektronikom vozila, pogotovo za navedene motore!)

Da skratim, interesuje me:
    1. Ugradnja plina u Srbiji? (prednost BGD zbog usputnih privatnih obaveza i buduceg servisiranja ugradjene instalacije!)
    2. Tip proizvodjaca? (koji sistem je najbolji za ugradnju u navedene motore (BRC, LOVATO, landirenzo, itd.)
    3. Cijena (bolje reci kontakti za informacije o cijeni, garanciji i tipu proizvodjaca) (cijena naravno bez atesta, atest bi radio ovdje u Republici Srpskoj!)

Nadam se da sam bio precizan u vezi pitanja i unaprijed hvala!
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: ugradnja plina u peugeot 406 1.8 16V ili 2.0 16V

"...i registrovao sam se zbog veoma zanimljivih tema i korisnih savjeta koji se ovdje mogu naci!"
    Imaš gomilu postova,samo koristi opciju pretraga.

Comment

Working...
    X