Ja ne znam ni šta ja mislim a kamoli neko drugi. Znam šta je ali ako se misli nešto onda neka se to i napiše. Nije fazon da ti ja ispravljam poruku na osnovu mog uvida u tarot, to radi onaj na TV.
Koja je kombinacija uredjaja tacno u pitanju...isparivac tomaseto,dizne valtek,komp poljak ili nesto trece...nek je sa srecom ugradnja i da te lepo sluzi
Pošto je čovek koji je imao istu želju kao i ja, a i ostvario je ugradnjom plina u svoju ASTRU CLASSIC II 1.4 TWINPORT, znači i isti auto postavio ovu temu koja se dao bog već prostire na drugu stranu, "skakao sam od sreće" u nadi da ću saznati nešto više od tehničkih detalja vezanih za ugradnju u kako se smatra - ne baš zahvalan model auta za plin. Na net-u sam i ja čitao da: "Problem je što je tu plastična usisna grana i sa njom ima problema, tj. ne može svaki majstor da odradi posao kako valja. Nekima posle ne radi lepo na benzinu (dok se greje motor), nekima stradaju dizne brzo (a koštaju "đavo ipo"), te se mnoogi posle odlučuju da stave polovne dizne! "
Skoro sam čuo da je poželjno staviti i Flash Lube za podmazivanje dizni (da nebi riknule). Zbog svega ovoga, a pošto mi je auto još pod garancijom stopirao sam ugradnju plina, a kako se naslućuje podićiće i akcizu na plin...
Drago mi je da je u servisu gde radi "IvanT" uspešno ugrađen plin i da sve lepo radi, ali sam u ovoj temi očekivao baš od Ivana da će da "napiše koju" i da nas (a nema nas baš malo) pokuša da uteši objašnjenjem šta je i da li je istina to što se piše o 14XEP motorima i plinu. Bilo je Ivanovih komentara, ali kad je tema skrenula ka Puntu
Pomislih, možda se Ivanu kosa digne na glavi kad mu neko i dotera Astru G sa tim motorom za ugradnju plina, al' posao - je posao, pa mora da se odradi, a da napiše nema ništa lepo. Pa ako Ivana ne mrzi...
E, da ne saznasmo na kraju ni koji je (su) uređaj(i) ugrađen(i). Da li su bar neke od ugrađenih komponenti već bili na letovanju u Turskoj pre nego što je krajnji kupac tamo i mogao da ih odveze
Pa ako niko ništa i ne napiše nakon mog post-a nek bar sretni vlasnik ne ostane pasivan sa komentarima na iskustvo sa plinom nakon xx.000 ili koliko već kilometara.
Toliko od mene, a želja svima da nas bog čuva sa plinom u gepeku.
@Brankos Druze nemoj da si toliko skeptican prema plinu...zadnja tvoja recenica" da nas Bog cuva sa plinom u gepeku"je stvarno bez komentara...mene licno je krajem oktobra u Radnickoj ulici zalepio odpozadi ford cosword od otprilike 2t i to pri brzini od 70-80km/h...znaci podigao mi je prednji kraj auta,tako da sam video krov od vozila ispred...a bojler boca mi je u gepeku,sa sve teleskopima...verujes li da se boca nije mrdnula,a hvala Bogu ni ja nisam povredjen...druga stvar,dizne benzinske stradaju od toga sto se na benzin slabo vozi ili se uopste ne vozi...dizne se ciste i menjaju se gumice na njima,tako da nema potrebe da se kupuju druge...flash lube sluzi da podmazuje ventile i sedista ventila,a sa diznama benzinskim nema veze...slazem se sa tobom da bi Ivan trebao da se javi i da da izjavu za dnevnik,ali verovatno ima svoje razloge...ugradnja ce malo duze da ti se otplacuje,a posle toga je sve cista zarada...pozz
@ legendo
hvala na toplim rečima podrške, ja sam samo napisao sve što mi je bilo "na srcu", obzirom da sam analfabeta kad je u pitanju gas u autu. Svestan sam da ću se ako budem imao sreće sa majstorom i opremom jednog dana samo smeškati na sve ono što sam do tada smatrao nepremostivim problemima. Prvi korak je naravno najteži (i najskuplji) za sve nas koji ulazimo u grupu korisnika TNG-a. Posle dolazi samo uživanjcija u eksploataciji Neka me neko ispravi ako grešim
Izvinjavam se svima sto nisam bas azuran u objavljivanju iskustava, nemam tenutno komp kod sebe pa vam pisem samo kad dodjem u VA....
Ovako,
Sve sto sam gore napisao stoji, potrosnja je nekih 8L gasa i naravno sto potrosi benzina tj sa 36.30 l gasa je presao 452km sto ja mislim da je super mada je pretezno otvoren put 80/20 za otvoren put, tj u mom slucaju do posla i nazad zaobilaznicom od Orlovace do Surcina mada solidno vozim oko 120 km/h. Nikakvih problema nije bilo... Jos malo cu da porosim i drugu bocu pa se javljam...
Ako neko ima neka pitanja slobodno neka pita...
@legenda nisam jos pitao IVANA koji je sklop, sad cu na kotrolni servis od 1000 km pa cu ti reci...
@ krsma hvala na odgovoru. Svako tvoje zapažanje je dobrodošlo, pogotovo kad dođe zima, jer tad mi ističe garancija a i litar benzina će tada koštati ko zna koliko.
Pratiću ovaj topik sa oba oka bar jednom nedeljno, a tebi nek je sretna vožnja, znamo da uživaš Napiši koju tek ako nešto odudari od idealnog (sadašnjeg stanja). Pozdrav
Sto se tice potrosnje druga boca je spustila potrosnju na 7.8 gasa benzina ne znam koliko a nesto me i briga relativno brzo prebaci na plin. Utisci su i dalje pozitivni kada sam otisao u Rasic na kontrolni servis na 1000 km jednostavnim kacenjem na komp covek je resio problem oko pokazivaca goriva jer je pokazivao da je prazan kad je pun i obrnuto, sve ostalo je besprekorno.
7.8 plina! Uh, jel' to vožnja uglavnom na otvorenom? Ustvari verovatno je to na ukupnu potrošnju gasa i benzina dok se motor ne zagreje, jer bi u suprotnom trebalo oduzimati pređenu kilometražu na benzinu od ukupne benzin/gas. Meni potroši benzina više od 7.8l i to pri mešovitoj vožnji.
Hvala još jednom na vođenju dnevnika sretnog vlasnika plinskog sistema u ASTRI 1.4 XEP. Nadajmo se da će takoda ostane i kad zazimi. Pozdrav.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII evo ga i prvi problem ali nisam na kraj srca ali iskreno da kazem jedva cekam da ugrabim vremena da odem do servisa. Naime prvo paljenje ujutru ili kada sam na poslu pa opet stoji ugasen nekih 12-ak sati kada pokusam da upalim auto na prvo verlglanje obicno nece, na drugo upali ali ne radi kako treba, obrtaji su na 300-400 ja ga naravno drzim u mestu dok se ne sredi rad motora to traje nekih 30-45sec, kada pokusam da krenem nece da primi gas kada konacno prokine posle 1 min zezancija ide normalno. Kad prebaci na plin sve je ok, kada u voznji prebacim na benzin auto ide sasvim normalno i svako sledece paljenje ako je u nekom bliskom realnom roku od 4-5 sati auto pali normalno i sve je ok. Predpostavljam da su dizne ako sam skontao materiju za ovih par meseci obrazovanja po forumima dok nisam ugradio , ali mi je malo nelogicno da za 2000 km krece da zeza. Mada mi bas smeta.
Naravno svaki komentar i ispravka od servisera je vise nego doboro dosla jer ne bih zeleo da se ova tema pretvori u DNEVNIK JEDNOG KORISNIKA PLINA
@Brankos sto se tice potrosnje, benzin na otvorenom 6.7-7.3 u gradu 8-9, a sada ja mislim da trosi minimalno benzina jer jedino ujutru predje odprilike 2km i prebaci na plin a kada je zagrejan bukvalno posle 2sec prebacuje...
I problem ne mora da bude samo zbog plina, ali ako auto voziš na benzin samo koliko ti uređaj dozvoljava, imaćeš problema. Svake nedelje ga barem pola sata provozaj samo na benzin, veruj mi, jeftinije je nego da plaćaš popravke
Comment