Cudan zvuk pri jakom gasu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Cudan zvuk pri jakom gasu

Dakle, sistem je sekvent stavljen pre 3 godine i dan danas odlicno funkcionise bez ikakvih problema osim standardnog drcanja plovka kada se sipa gorivo..
    ugradjen je u hondu civic 3 vrata 1.4cc 2000god toro boca a sistem je landi(ili landirenco jbm li ga)

Kada se drzi konstantno jak gas na autoputu ili usponu, povremeno se cuje neko "šištanje" koje prestaje pri oduzimanju gasa i neki put se ponovi a neki put ne

sistanje je slicno onom kada ispustate vazduh na ventilu gume, cuje se iz zadnjeg dela.. ne oseca se plin u kabini, nema gubitak snage motora i problem je kratkotrajnog tipa ali zabrinjavajuc

molim za pomoc

jos jedno pitanje.. jel ovaj sistem ima jedan ili dva filtera(tecne i gasne faze)

Danke
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Cudan zvuk pri jakom gasu

Ima dva filtera sigurno. Čuješ verovatno protok gasa kroz cev. Ako ne pušta nigde, nije ništa zabrinjavajuće.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

jel moguce da se to u nekim trenucima toliko jako cuje da podseca na ispumpavanje gume?

u sustini, znam da nije nesto strasno cim se ne oseca plin ali bolje da pitam

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Teško je po opisu zvuka tačno zaključiti šta je ali se to čuje ponekad. Ima jedna Alfa šestak koja je ogoljena skroz u smislu nema ništa od tapacirunga, lepo zviždi(huči, huji) kad se patosira gas
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X