Problem sa fabijom i BRC flying injection gasom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Striker
    CBC Početnik
    • 13.04.2010
    • 3
    • Pozarevac

Problem sa fabijom i BRC flying injection gasom

Pre pola meseca sam uvezao iz Italije fabiu 1.4 16v 100ks 2001 god. sa verovatno dilerski ugradjenim brc flying injection gasom.
    Auto je odlican ali gas nije u redu, kad vozim na gas trokira i izbacuje gresku check engine, dijagnostika kaze nesto kao preskakanje cilindra,
    i u voznji se ponasa kao da pocne da radi na dva cilindra, i tako dok ne iskljucim plin.
    Zvao sam neke brojeve gas servisa al niko nece da radi taj gas, hocu da vidim sta je u pitanju i da li vredi da se popravlja.
    Provalio sa da je to zastareo sistem ali da li jos neko ima takav gas, da li negde moze da se to sredi, jel neko zna servis ili nekog ko bi mi pomogao?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Problem sa fabijom i BRC flying injection gasom

Elektriko gas ili Electrico gas ne znam ni ja je zastupnik za BRC, imaju sajt i spisak servisa pa pogledaj. Sumnjam da će ti neko pomoći, to je stari tip uredjaja i nije se ovde baš puno ugradjivao. Misfajer zanči verovatno da ti smeša u tom cilindru nije bila kako treba a to opet može biti svašta.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Striker
      CBC Početnik
      • 13.04.2010
      • 3
      • Pozarevac

Vec sam ih zvao i rekli su mi mogu samo da mi pomognu tako sto ce da mi promene ceo sistem, rekoh neka hvala.
      A da, jedan od ranije zvanih majstora za gas mi je rekao da po mojim problemima u pitanju je najverovatnije neki smart distributer al on kod nas tesko moze da se nadje

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

Po mojim saznanjima taj uređaj se više ne proizvodi i nema delova kod nas,a problem je u koračnim motorima koji vrše regulaciju.Kontaktiraj Elettrico,NBgd,bul.Arsenija Čarnojevića 37., 011/31 11 670.

Ispravka:taj model nema koračne motore(ja se prebacio) nego ima regulaciju za svaki cilindar u jednom kockastom alu kućištu,inače relativno komplikovan sklop precizne mehanike i automatike i zove se smart razvodnik.Nadam se da nisam nikoga doveo u zabludu.

Comment

• duh koji hoda
          CBC Veteran
          • 10.03.2009
          • 123
          • djavolja varos

Jeste smart i da opruce taj deo...... kosta kao sv.petra kajgana

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Pokušaj da kontaktiraš Pane AG u Bgd na Ledinama. Znam da su se oni ponekad prihvatali tog posla.

Comment

Working...
            X