bas taj baykan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • imported_zivac
    CBC Početnik
    • 28.04.2010
    • 1
    • pozarevac

bas taj baykan

pozdrav svima!
    dakle problemi sa sekventnim plinom, pa evo ih i kod mene.Taj baykan sistem je kod mog auta seat cordobe 2004.god 1,4 mpi radio dobro 14-15 meseci,a onda krece ludilo.Na benzinu motor radi sasvim solidno za svojih 80,000km ali kako je krenulo malo toplije vreme desava se sledece: krenem lepo od kuce do posla,posle nekih 1-2km automatski prebaci na plin i sve je o.k. dok motor nedodje na radnu temp.E onda pocinje da pisti i odmah vraca na benz. ili pocinje rad na tri klipa(prijavljuje prekid rada treceg cilindra na dijagnostici).Koliko sam do sada mogao da razumem,uredjaj zapisti i vrati na benzin u slucaju da nema plina-provereno ima.Zamenjen set klipcica za sve cilindre koji brizgaju plin-opet isto.Vise puta bio sa autom kod tog makedonca gde je ugradjen plin,problem nije resen.Opet da pomenem da se to desava pri spoljnim temperaturama od 16-17 stepeni pa navise a pri nizim temp. ne! Dali moze neka pomoc gde da se obratim(proveren servis) ili neko strucno misljenje.
    hvala unapred!
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: bas taj baykan

S' obzirom koliko se drugi zale tebi je dosta radio...znaci ipak nije do majstora nego do uredjaja...idi kod Rasica,sta moze da se iskoristi od starog uredjaja neka iskoriste,a ostalo neka ti nadograde...pozz

Comment

• makedonac
      CBC Član
      • 28.03.2010
      • 13
      • beograd

Re: bas taj baykan

MOZE lako da bude problem u instalacujom a mozebiti i u racunaru, al javi se pa cemo da proverimo sta moze biti, imam tih rezernih delova pa doji da probamo da promenimo racunar, skinucu sa svoih kola i vozicu ja tvoj racunar da vidim sta ti se tacno deshava jer je tesko pronaci kvar ako se deshava samo u nekim periodima. nadam se da imash moj broj

Comment

Working...
      X