kupio sam peugeut 307 1.6 16v, 2003 g,pa me interesuju iskustva sa auto gasom u ovom autu i koji uredjaj je naj bolje ugraditi ,ne po ceni nego po kvalitetu i gde to uraditi u Niš.pozdrav svima i unapred hvala
Ja sam se pre nekoliko meseci takodje raspitivo za taj auto i posle duzeg vremena i sumiranja odogovra raznih majstora dosao sam do sledeceg zakljucka, za peg 307 najbolji uređaj je PRINS a nakon toga BRC.
Nadam se da ce ti pomoci.
PS. Tokom tog raspitivanja nisam nikog upoznao da vozi 307-cu na plin
Za tvoj auto i za bilo koi drugi automobil je najbolje uraditi kvalitetan uredjaj, a ako se uzme sta nudi trziste po kvalitetu to je prins,teleflexs i viale to je najkvalitetnije od evropskig proizvodjaca sto se moze ugraditi u srbiju
Za Nis neznam gde moze da se ugradi plin, ali ja u 206-ici sa istim motorom imam plin sa predjenih 60000km i sve je u najboljem redu. Ne zaziri od uredjaja, pazi se majstora, odnosno odabir dobrog majstora je prava stvar. Pogledaj po forumu ima raznih preporuka, a i Beograd ti nije daleko. Odvojis jedan dan, ostavis auto na ugradnju, prosetas po gradu kupis nesto i auto je za to vreme gotov.
Poz.
Ocekivao sam neku pametniju sugestiju ali dobro sad...
Moja poruka nije bila okrenuta mirisanju i lepoti, ogradio sam se da neznam nikog u Nisu ko to radi samo sam izneo svoje iskustvo. Ali nema veze, javice se neko ko ce da pomogne na neki bolji nacin od gore pomenutog.
Takodje mislim da je najbitniji majstor, svasta sam video, od kojekakvih majstora dok sam trezio majstora za moj automobil (citaj 6 meseci), e sad za Nis ti ne mogu pomoci, ali kao sto neko gore rece BG ti nije daleko a ipak je to stvar koja se jednom ugradjuje i trebalo bi da bude ekstra uradjeno. Ja sam iz Valjeva isao za BG za plin OPEL ASTRA i toplo ti mogu preporuciti AC Rasic. Ja sam veoma zadovoljan sto estetikom sto funkcionisanjem... Ako ti trebaju dodatne informacije ne ustrucavaj se da pitas.
Comment