fiat bravo 2.0 i plin?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fiat bravo 2.0 i plin?

dali mozete da mi kazete nesto vise o vasem misljenu,to jeste dali je preporucljivo
    ugraditi plin u Fiat Bravo 2.0 HGT 20V (ima 113 kW) '98 god.,i oko cega treba obrati paznju kod majstora,sta bi trebao da napomenem konkretno ako nesto treba da se napomene,njemu je novija masina i cela je zatvorena kao sportska... dali neko moze da mi kaze koliko ce da izgubi pri vuci,i dali mu snaga motora na benzin ostaje ista pri ugradnji plina kao sto je bila i pre ugranje plina...

dali neko zna koliko tacno ovaj auto trosi benzina na 100km u gradskoj voznji? po mojoj racunici on hoce da popije i preko 11l
    ...
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

ja

pa trosi on i vise ako se nevaram ipak je to italian a sve sto te se tice gasa sacekaj ivana i doru oni ce ti reci najbolje!!!!

i stisni gas do kraja ode i 20 l bez imalo blama
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Kad je red, onda nek se postuje.
      Ajde malo se predstavi ovde:

A posle procitaj teme o gasu, ima ih dosta i najverovatnije ces naci sve sto te interesuje a ako te nesto jos posebno interesuje onda pitaj...

Pozdrav
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

evo predstvaio sam se,citao sam ali nema nigde nista napisano bas za fiat bravo koji ja imam...

pa hoce on i 12-13l da popije kad se stisne gas,ali zato ide...

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

Pa ako si sve procitao, samo ne znam kad si pre stigao sta ti onda nije jasno?
          Najvaznija stvar koju treba da znas koju usisnu granu poseduje tvoj motor i u zavisnosti da li je plasticna ili aluminijumska zavisi koji se sistem ugradjuje! Ako je plasticna onda ti ne gine sekvencijalni sistem ubrizgavanja plina koji je oko 1000eura a ako je aluminijumska onda ce te izaci oko 550-600eura! Ukoliko se ugradi kako treba ne sme da se promene performanse na benzinu a pri voznji na plin razlikuju se u zavisnosti koji sistem ugradis! Inace to je normalna potrosnja za taj motor!
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

Koliko ti trosi na otvorenom? Mesovito?
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

eheh ,pa pregledao sam nesto povrsno, ali nisam nasao nista sto je na temu fiata koji ja imam...mislim sa tim motorom...
              e pa sad neznam koju usisnu granu ima,nemogu da vidim, ceo je pokriven crvenom plocom sa znakom fiata, i trebaju specijalni kljucevi da bi se ploca koja pokriva ceo motor skinula,ma da bi mozda i mogao da je skinem,ali nema potrebe da je skidam, to ce odmah biti znak da mu nesto fali ,zato se i raspitujem,ja jos nisam uspeo da vidim sta se krije ispod ploce,ono samo sipam ulje i gorivo

na otvorenom trosi sa brzinom do 120km/h oko 7l a preko 140 km/h pa sve do 240 km/h niko nezna ,ali mislim da je oko 8-9l
              inace nisam ga vozio preko 210km/h jos uvek, nisam imao priliku da izacem na takav put,ali je izgraviran na 240 km/h

Comment

• Srdjan
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 2416
                • Bajina Basta/Beograd

Isti takav motor se nalazi u Lanci i ona ima metalnu usisnu granu do 99 god a od 99 plasticnu! E sad valjda se to odnosi i na tebe ali bolje proveri u servisu ako od ovih sto ugradjuju plin ne znaju!
                Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

nisam siguran da lanca ima isti motor,ali bilo bi dobro da je tako kao sto kazes...mislim da je kod nje motor 1.4 kao kod standardnog fiat bravo

Comment

• Vlada_nbgd
                    CBC Senator XXL
                    • 11.09.2005
                    • 1066
                    • Novi Beograd/Topcider
                    • ford focus sport pack

Pa ne ugradjuje se u lanciju samo jedan motor Inace lancija i fiat su iz iste porodice,ako se nevaram fiat je vkasnik lancije,tako da mnogo toga dele,narocito motore.Ja vozim tempru koja ima slicnosti sa nekom lancijom i alfom 155,kako su meni objasnili radjeni su na istoj platformi,a i na dosta delova mi pise lanca...
                    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Uros Piperski
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2005
                      • 2978
                      • Beograd

Tempra, tipo, dedra... isto sr.... znate ostalo
                      Ali motori u ovim modeliam se razlikuju od novih koji se ubacuju u bravo/brava/marea stilo i ostalo... Srecom

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

Na nekom sajtu sam procitao da fiat bravo 1.6 ima plasticnu usisnu granu,pa je verovatno plasticna i na 2.0

Comment

da,ali kod mene nije motor kao kod standardnih modela fiat-a,ovo je motor sa malo vise snage pa moguce da mu je i grana drugacija ...zato i neznam oko plina...motori kod standarnih fiat bravo/brava je 1.4 ili 1.6 sa 16V i sa 59 kW ili 76 kW .imaju verzije 1.4 i sa 12V i 59 kW ,i masine se razlikuju,po tome prvo kad se otvori hauba od ovih standardnih bravo vidi se ceo motor,i nije kao ovaj moj pokriven plocom...dosta ima verzija i ovih kao mojih pa je moguce da je dora ugracivao plin ili se susretao sa ovakvim modelima pa zna nesto vise...ili neko sa ovog foruma je video ili cak koristio plin na ovavim motorima...pa da znam koju verziju je plina najbolje ugraditi i oko cega treba obratiti paznju?...
                          nadam se da nije plasticna...

Comment

mislim da su noviji motori bolji...

Comment

• Uros Piperski
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2005
                              • 2978
                              • Beograd

Ja ne mislim tako... Rekao sam "srecom" sto ja nemam noviji motor u Dedri

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

Working...
                              X